Namár most részegség:
Az a nagyonis helyes tendencia jött létre nálam, hogy MEGTANULTAM INNI. Kurvára nem volt ez mindig így, sőt mondhatni életveszélyes szitujaim voltak, főleg 2004 tájékán, mikor mindent mindennel összevissza ittam, és olyan alapszabályokkal nem voltam tisztába hogy pl kibaszott 2 gyógy sör mindig legyen másnapra - addig ittam míg a tárcám tartotta. Plusz megannyiszor full véresen hazajövés (X tudja azóta is hogy), de volt olyanis hogy télvíz idején úgy bebasztam hogy novemberbe aludtam a kapunk előtt. (Ha muternak valamiért nincs ilyen anyai megérzése aznap éjjel hogy valami baj van - akkor volt Bunkó, nincs Bunkó...:S) Nem is beszélve olyanokról, hogy padon alvások, de úgy hogy mialatt aludtam, nem is az hogy kiraboltak, hanem a KABÁTOM ÉS A NADRÁGOM IS LESZEDTE valami jóképességű, úgy hogy úgy kelhettem fel és zokniba jöttem haza (szerencsére ez nyáron volt).
Én mostanság már tudok inni, meg a mércét is - oké, brutál szinten van, - de érzem azt hogy mikor stop és akkor ennyi. Az agyamba beépített GPS-ről nem is beszélve, hát néha bazmeg olyan helyekről jutok haza full készen, hogy azt se tudom hogy a picsába, mikor még józanul se menne, de mégis. (Újpalota, 24 ker -től Buda-Sashegy teteje, 12 ker). stb...:xD
Tegnap is volt ilyen vicceskedésem Csepelen, egész fasza buli volt, volt ott mindenki, Dan, Zoli, Madzag, ez a Niki csaj is, stb, ráadásul kifogtunk egy ilyen izmos szét-kokainozott ilyen diszkós faszt aki odaült az asztalunkhoz (eleinte nem örültünk neki) de FULL MINDENT FIZETETT NEKÜNK .xDD
De ilyen fejenként 8 söröket, meg Jagert basszameg, tegnap én halljátok ilyen 300 ft-ot költöttem összvissz (azt is egy Go Energia italra, és 2 doboz gyufára), mégis úgy mentem haza olyan picsa részegen mint a SZAR :xD
Na de itt jön az ácsi: ugyanis full tegnapis volt egy pont hogy igy bekattant hogy JÓ OKÉ AKKOR MOST ÁLLJ - és hiába volt még csak ilyen este 10, fogtam magam és leléceltem a buli közepén. Gecijól tudtam hogy hacsak egy fél órát is maradok, akkor annak asztal alatt alvás lesz a vége - márpedig engem aztán nem könnyű felkelteni a potom 97 kilómmal (de szar ezt kimondani, de tegnapelőtti mérés....)
Hát bukdácsolások továbbra is vannak, de viszont mégegy észrevétel: Ilyen állapotban valóságos ÁLOM tömegközlekedni!!! Ugyanis SENKI SE MER LEÜLNI MELLÉD :xD (Pedig Csepelről jöttem, ugye jóóóó ízes cigány környék - tele is volt utsó előtti Hév velük, de még azok se ültek be mellém jópofáskodni, szééép ilyen 5 méteres sugarú kör maradt körülöttem :))
Szóval inni tudni kell ám, bárhát ez igen szobabölcsesség, de én mire ezt megtanultam basszameg.... Hát ottmaradhattam volna párszor X helyen már.....:S |