Punk Portál - 2024. április 18.





 

2003. IV. 18. - Paks - FRL


Írta: Punkbalage
Feltöltötte: Dan
Ekkor: 2003. ápr. 22. kedd - 01:15

Szóval úgy érzem, ha már koncerten jártam, akkor én is írok valami beszámolót. Nálunk itt minden esemény...

Naszóval... A koncert pénteken volt, ami szerintem nem volt egy jó választás. A helyszín egy paksi disco club volt, már volt ott Fürge is meg régen mi is voltunk, szóval néha van rock. Ami azért jó, de a hangosító gyereknek nem megy csak a disco. A hangzás általában szar. 8-ra mentem a helyre, mert a másik Balázs azt mondta, hogy ha addigra megyek, akkor már jó lesz nekem. Nem lett az, mert segíthettem az MKHF-nek pakolni, de kaptam érte egy sört. Ja igen, ekkor tudtam meg, hogy lesz MKHF is. Szóval a koncertek kezdéséig Millencolin, meg Rancid szólt (megleptek, mert eddig rock buli esetén Metallica meg Limp Bízkít szokott volt lenni.)

Első fellépő az MKHF volt. Róluk elég nehéz kritikát írnom, mert régen velük zenéltem és nem mondanám, hogy békés volt a válásom tőlük. Szóval nyomtak egy csomó Alvint, nagyon jól. Meglepően jó volt a hangzás, és tényleg nagyon jól játszottak. Nem feldolgozás alig volt. Az új számokat nem ismertem, de annyira nem fogtak meg, a régi MKHF "slágereket" meg már nem játsszák csak egy párat, de azokat hallgatva rájöttem, hogy szar számokat írtam..:)) na ez van. Volt Bikini, 2 szám is, és azt is nagyon jól játszották. Úgy egyben nem volt rossz a buli, bár rettentő kevés ember volt, és főleg a 16 éves korosztály... Ha valaki szereti az ilyen jópofa skate punkot nekik tetszhet a zenekar. Majd nézzétek meg őket, ha tudjátok!

Ezek után jött a METÁL!
Nos a Chaos of Disorder-t nem figyeltem meg, inkább beszélgettem, söröztem. Nyomtak Seput (Roots), szerintem nem túl jól sikerült a hangzást belőni, mert nekem eléggé furcsán hangzott az egész dolog. Nem értek a lovakhoz /mivan? :) - Dan/meg a Trash metálhoz se, ezért róluk végképp nem tudok mit írni. Max annyit, hogy egy tömény zúzás volt az énekes meg üvöltött...

Aztán jött volna a rehab, akik nem jöttek el, mert csirkék voltak, azaz féltek Paksra jönni, merthogy itt szarban van a haza, meg főleg az erőmű és ők sugárt kapnak és kihullik a hajuk...balfaszok.

Ezért rövid, meglepően rövid beállás után a Rókák kezdték a rockandrollshowt. Az első szám egy "mix" volt, vagy 5 számból játszottak egymás után félpercnyit. Aztán jöttek a számok, főleg új számokat játszottak, amiket nem is ismerek, ami tuti, hogy a fika nem volt. Szerintem a hangzás ok volt, de más semmi, rettentő kevés ember volt, max. 20 ember bulizott, meg vagy 50 ember volt a bulizókon kívül. Szerintem ezért is, meg mert késő volt, alig játszottak Balázsék, és már vége is volt. Szerintem az új számok jók lesznek, ezért érdemes lesz megvenni az új LP-t, amit már vagy egy éve ígérnek. Kb. ennyi volt a koncert.

Ezek után pakolás, és haza. Én még elmentem nosztalgia buliba, az se volt rossz.
Na ennyi így tőlünk innen az atom városábó'!