Punk Portál - 2024. április 24.





 

2005. II. 26. Hangár


Írta: Dan
Feltöltötte: Dan
Ekkor: 2005. feb. 27. vasárnap - 12:24

Üdvözlöm koncertblogom minden kedves olvasóját!

Tegnap feltápászkodás után nem volt sok idő, indulni kellett az óbudai Hangárba, ahol újabb sportos-zenés összejövetelre került sor. A múltkori bicajos esemény után most a deszkásoké volt a főszerep, a beugró leperkálása után deszkás kitűzőt kaptunk. A hely nem sokat változott, rengeteg gyerek nyomult a pályán, a 10 évestől a kb. 25 évesig. Csaj deszkásokat viszont egyáltalán nem láttam! A zenekarok a múltkorival megegyező helyen léptek fel, így a hangzás nem igazán javult. Igazából nem a zenei élmény a lényeg ezeken a bulikon, hanem a hangulat. Tiszta Amerika. Punk, hip-hop zenekarok nyomulnak, közben meg repkednek a gyerekek a levegőben.

Három zenekart láttam, a Másodosztályt most másodszor, elég meggyőző volt a fellépés. Kijött végre a small fonts-szal közös split lemezük, ami komoly 500 Ft-os áron szerezhető be. Semmi Komolyra nyomtuk a circle pit-et meg a pogót keményen, sőt, ráadást is kaptunk, mivel szépen kértük. Egy hip-hop zenekar következett, számítógépről ment a dob, gitár, basszgitár plusz 3 rapper gyerek nyomta a dumát. Nem az én stílusom, de jónak tűnt. Főleg, hogy élő zenét játszottak. Döglöttünk még egy darabig a helyen, meghallgathattunk pár érdekes sztorit a régi szép időkről, aztán elindultunk Ricsusz barátunkhoz kórházlátogatásra. Nagyon jó hangulatban telt az odaút és az ott eltöltött idő is. Amíg el nem zavartak minket. :)

Mivel szombat estére semmi program nem volt, egy új kocsmát ismerhettem meg, ami eléggé megnyerte a tetszésemet. Különböző színű és ízű házi söröket vedelhettünk igényes környezetben, igen korrekt áron. Ráadásul a helyszínen 40. születésnapját ünneplő fickónak prezentált sztriptízshow-t is végignézhettük. Csodálatos. Éjfél körül zárt a hely, így elindultunk haza egy remek nap után...