Punk Portál - 2024. március 28.





 

2005. II. 25. Kultiplex


Írta: Dan
Feltöltötte: Dan
Ekkor: 2005. feb. 26. szombat - 12:23

Jó, ez már sablon szöveg, de akkor is igaz, péntek este nem volt jobb dolgunk, így a Kulti felé vettük az irányt Kutyival, aki lassan kiérdemli az állandó koncertlátogató partnerem címet.

Nagyon korán ott voltunk (a meghirdetett kezdésre), megérkezve csak fintorogtunk a közönséget szemlélve. Szokás szerint.

A teremben nagy sötétség uralkodott, egyes kezdő koncertlátogatók a terem rossz végében keresték a színpadot. :) A sötétség oka a Honeyball legújabb akciója volt. A mostani koncertre videókkal is készültek. Ez a jó a Honeyballban, hogy feldobják a bulikat, mindig van valami új ötletük. (Biztos nem tartják a zenéjüket elég izgisnek.:) A zenekar katonai szerelésben, terepszínűre festve jelent meg a színpadon villámlások és egyéb morajok és fények között, mindezt GI Joe tiszteletére. Igazából őket nem is nagyon néztem, végig a vetített filmekre koncentráltam. Kezdésre egyből egy Honeyball ritmusra összevágott DJ Rotterdam táncot láthattunk, fenomenális volt. A továbbiakban láthattuk még Zlad-ot, képeket a klipforgatásról, képeket a körülmetélésről, GI Joe rajzfilmrészleteket, stb. Nagyon profin meg volt csinálva, többnyire a zenéhez igazították a képeket is. További attrakcióként Dévényi Tibi bácsihoz hasonlóan szórták a Balaton szeleteket a népnek. Ezzel lehet népszerűvé válni.:) Látszik, hogy a zenekar mindent megtesz azért, hogy befussanak. Azért ejtsünk pár szót a zenéről is, olyan volt, mint általában, kellemes. A népek táncoltak, a zenekar zenélt. Úgyse erre figyeltem. Most játszották először a GI Joe-ról szóló szerzeményt, aminek a szövege szerintem vicces, a zene viszont már túlságosan is pop. A rasztás dal is szerepelt újra. Remélem legközelebb olyan design-t találnak ki, hogy a csajok meztelenül nyomják vagy valami hasonlóan izgalmasat.

A szünetekben remekül szórakoztunk, molesztáltuk a közönséget, pózoltam a SixCuts sapimban, meg ilyenek. A terembe hangolás alatt nem engedtek be, de aztán egyszerre nyomulhattunk a Bankrupt koncert első sorába. Valahogy nagyon üresnek tűnt a színpad a 9 ember után. Egy megszokott korrekt műsort adtak a skacok, pár új számmal. Játszottak a múltkori sikeres koncert emlékére egy Beatsteaks feldolgozást, meg még volt valami új asszem, ami most nem ugrik be. Főleg az új lemez számait nyomták, de pár régi sláger (Listen, Novi Sad) is elhangzott. A koncert végére egész korrekt pogó alakult ki. Tőlük nem kaptunk csokit...

A Jan feat. UDSSR előtt bennmaradtunk a teremben hangolásra, egy szegény lányt szórakoztattunk, aki nem hallott még a PunkPortálról(!!). A hangolásra totál megőrültem, a tök üres teremben nyomtam a csirkepogót. Aztán amikor már kurva sokan lettünk, és minden hülyegyerek egymást taposta, hamarosan ott is hagytam az egészet. Igazából nem rossz ez a Jan, de nekem kurvára nem tetszik (persze a trombitás lányon kívül).

A buli után még fetrengtünk egy darabig és hülyeségeket beszéltünk, aztán meg elhúztunk haza, mert ma korán kellett kelni, irány a Hangár!