Punk Portál - 2024. április 18.





 

2002.12.29. Simon’s Music Pub - Tabula Ráza, Csók És Könny, Fekete Hetes és Böiler


Írta: Keksz
Feltöltötte: Keksz
Ekkor: 2003. jan. 3. péntek - 11:52

2002.12.29. Simon’s Music Pub ::: Tabula Ráza, Csók És Könny, Fekete Hetes és Böiler

Mivel két embernek is ígértem valamit, ezért „kénytelen” voltam elmenni erre a fergeteges vasárnapi bulira. A szombati partyt pihentem ki kb. egész nap, majd tisztálkodtam és húztam Simon’sba, mert a szórólapon 19óra volt feltüntetve. :) Sikeresen megérkeztem 19 órára, de csak Aberrált és Balázs (Fekete Hetes énekes) volt a helyszínen. Dumáltunk, majd így lassan jöttek az emberek. 20 órára érkezett pár ismerős arc, söröztünk, pletykáltunk …

20:43kor kezdett a Tabula Ráza, akiket most hallottam először, a mostani beszámolóm nem lesz valami fényes, mert az este folyamán szinte semmit nem értettem a szövegekből, a zenéről meg mit írjak?! :) Pergős zene, érthetetlen szöveg, de azért valamennyire elviseltem. A körülöttem ölők mind kimentek fél szám után. :)

Jött a Csók és Könny, most hallottam őket másodszor, szerintem zeneileg nagyon jók és Aberrált előadásmódja meg nagyon állat. Ma nem kapott mikrofonállványt, ezért csak úgy táncikált és a kábellel játszott. Feltűnt, hogy egyedül az ő „énekhangját” értettem végig. Volt új feldolgozás, amit már páran hallhattunk így az Internet lévén, a Táncoló Fekete Lakkcipő. Készült videó és hangfelvétel is, majd megpróbálók intézni belőle valamit.

Mivel nem is akartam menni, ezért igen csak ültem az est további részén. Nem is akartam semmit sem írni, mert nem nekem kellett volna, hanem inkább olyannak, aki ezt a stílust szereti és végig „állatkodta” az estét.

Tanult kollégám, ha jelen lett volna, akkor ma nem tudta volna azt mondani, hogy Headbanger divatbemutató volt, inkább a Londsdale divatshow jött volna elő. :) Voltak férfi és női szerelések, minden formában és színben. :)

Fekete Hetes bizonytalan ideig búcsúkoncert, mivel kiszáll két tag a bandából és most szólók mindenkinek, hogy a srácok gitárost és dobost keresnek! A banda jó, csak nekem a közönséggel volt egy kis bajom (de ezt már megszokhattátok). :) Végig csak valami fura lökdösődés ment, nem is pogó, mert azzal semmi baj nem lett volna. De mindegy, oldalt táncolva (néha), végignyomtam az egészet. Kicsit gyors nekem, de azért jó, amit csinálnak. Schleki is énekelt egyszer, jobb volt mint ahogy azt Eb csinálta … Kb. az egész együttest megszörföltették, kivéve a dobost (pedig milyen jól nézett volna ki az egész cucc a levegőben!). Remélem sikerül a tagcsere és máskor is mehetünk.

Böiler alatt én már csak úgy elvoltam, Danó és Rita dobált folyamatosan papírdarabokkal, Madafaka mellettem aludt a földön, őt is megdobálták, majd ráesett egy kabát, persze kb. 1 percig fel sem tűnt neki, aztán esett egy sörösüveg is, de az inkább rám, jól szét is tört az ölemben. :( Bent már nem nagyon bírtam és így kimentem. Tibivel (Nesze) beszélgettem, söröztünk (köszi), előjöttek az élet nagy dolgai: részegen hajnalban haza, különélet, nemiélet, majd egy lány, aki mindig egyedül jön koncertekre (pedig jól néz ki). Ugye mindig óra 47kor megy az 1es éjszakai, természetesen az én kabátom az együttesek mögötti teremben volt, így az elsőt simán le is késtem, de legalább így Aberrált tudott hol aludni nagyobb gondok nélkül. Miután bemutatkoztunk („Szia, ő a Tibi és én Keksz vagyok!”) a fent említett lánynak (Niki), és ő nem nagyon akart velünk kommunikálni (félt vagy mi?!), szinte már nem csináltunk semmit a söriváson kívül.

Kimentünk a buszhoz, beszélgettünk, pisi és már jött is a kis hamis, majd a 78Ére szerettünk volna felszállni, de Edgaar mondta, hogy nincs már ott a megállója, hanem átraktak 200 méterrel arrébb, elindultunk, de mikor odaértünk, nekem olyan érzésem volt, hogy kb. egy megállót gyalogoltunk.

Aberrált jött hozzam, otthon ettünk kolbászt, az Atya rágcsált egy kis szalonnát, majd nyugovóra tértünk. Reggel 8kor ébresztő és most itt ülhetek a munkahelyemen, gratulálok magamnak. :)