Punk Portál - 2024. április 20.





 

2004. X. 29. Kultiplex - Ska Meeting I.


Írta: Dan
Feltöltötte: Dan
Ekkor: 2004. okt. 30. szombat - 19:13

Nem volt túl izgis a tegnapi buli, de rossznak semmiképp nem mondanám. Sörrel indítottunk, majd még eggyel, aztán benéztünk a helyre. Persze kezdésről még szó nem volt, megint csúszott az egész vagy 2 órát. Túl sok ember nem érkezett, a közönség sem éppen a hagyományos "ska arcokból" állt. Gondolom sokakat visszariasztott a nem épp olcsó beugró. Mivel még nem volt semmi, kiültünk a parkba, és tovább részegedtünk.

A koncertet a Honeyball kezdte, igen jó hangulatban táncoltuk végig az egészet. A megszokott számokat játszották, és videofelvétel is készült a leendő klipphez. Szerintem azért kicsit több emberre számítottak. Azért mi kitettünk magunkért. Lassúztam Monával (ohhh, yeah), elküldtem egy totál ismeretlen csajt a picsába (összetévesztettem valakivel), meg ilyenek. A zenekar szerelése is figyelemreméltó volt, narancssárga melegítőt vett fel a legtöbb tag... Uhh.

Mivel a Kulti nem épp olcsó, és a sarki éjjelnappali már bezárt, messzebbre kellett menni sörért. A Körúton található közértet jó nagy kerülővel közelítettük meg, de szerencsére megtaláltuk. És itt szerelembe estem!!! A pénztárnál fizetés előtt megláttam Őt, Pihekígyót!! Pihekígyó egy mályvacukorból készült lapos, gülüszemű állatka, akit elvileg meg lehetett volna enni, ehelyett velem együtt hajkurászta egész este a csajokat. Ő több sikerrel járt, mint én. Aztán amikor oszlásnak indult, valahol eldobtam. Mint ma megtudtam, szegény Pornstar talpára ragadva távozott a Kultiból. :) Ja, a zenekarról is hallani akartok valamit? A francia Obdurate-t majdnem teljes egészében lekéstük. A koncert végén egy Ramones feldolgozást és egy saját számukat hallottam. Szerintem nem volt rossz, kis mennyiségben elviselhető a ska-punk, de többek véleménye szerint nagyobb mennyiségben már unalmas és sablonos volt. Akkor nem kár, hogy csak ennyit láttam.

Következett a PASO. Pont olyan volt, mint amilyen lenni szokott. Én meg elég részeg. Jani csak pár számban énekelt, néha hibázott is. Áááh, hol vannak már a régi szép idők? :(

Blue Bob egy francia DJ, aki valami lightosabb dnb-t tolt, amire el is lötyögtünk volna Faresszal simán, ha lett volna még pár lelkes ember a teremben, de nem volt. Néhányan álldogáltak, aztán annyi. Vissza is mentünk inkább a kertbe. Aztán következett a szokásos kérdés: menjünk Kekszhez bulizni? Najóóóó. A többit nem részletezem, szokásos baromkodás, bokorugrás, fetrengés, stb. Jó volt.

Ma folyatódik a buli, irány újra a Kulti! (Ha nincs Toy Dollsra jegyed, hehe. :))