Punk Portál - 2024. március 29.





 

2004. I. 24. Westend - Superbutt, Alvin és a mókusok


Írta: Dan
Feltöltötte: Dan
Ekkor: 2004. jan. 25. vasárnap - 09:25

Egy ilyen ingyenes bulit nem lehet kihagyni, szóval nem is hagytam ki. :) A Westendben kóvályogtam egy darabig, mire megtaláltam a tetőteret, ahova menni kellett, szerencsére daYna-val is összefutottam, így nem kellett egyedül kószálni. Pár snowboardos gyerek mutatványozott, nem tűntek túl profinak, szinte mindenki taknyolt. Már ekkor elég sokan voltak, és csak gyűltek az emberek.

A Superbutt nagyjából pontosan, 14 óra körül kezdett. Nem szeretem ezt a zenét, inkább elkezdtük a közönséget stírölni, és röhögni a sok fiatal gyereken. Komolyan, volt pár igazán tréfás gyerek, az átlagéletkor max 16 év. Slipknot-tól Exploted-ig az egész Headbanger kollekció felvonult. Superbuttra páran ugrándoztak, sőt, még circle pit is volt! Ja, amúgy fáztunk, mint állat, a színpadon is mindenki totál beöltözve nyomta.

Superbutt után újra a snowboardosok következtek, és érkeztek a népek. Még több fiatal gyerek, és elég sok arc a színtérről is. Aztán megérkezett Kutya is, innentől beindult a hangulat rendesen, üvöltözés, poénkodás, kiskölykök fikázása, Alvinon poénkodás. :) A koncert kezdetére már szinte megtelt az egész tetőtér. Valami idióta vivás műsorvezető pampogott a színpadon, tetszett, ahogy szinte mindenki bemutatott neki a közönségből. :) Aztán jött az Alvin és a mókusok zenekar. Meglepően jó koncertet adtak, csomó régi szám elhangzott, és a fos Punkpop feldolgozásokat is két számra korlátozták. A hangzás kb. nulla, szabadtérre kicsit több kakaó kellett volna. A fúvósok nem sokat játszottak, amit fújtak, az is elég hamisnak tűnt. De nem gáz, általában úgyis csak a saját hangunkat hallottuk, üvöltöttünk minden régi szöveget, amire emlékeztünk. Rengeteg kis fiatal gyerek pogózott, szinte az egész tömeg. Persze a bunkó társaság ezt nem hagyhatta tétlenül, beindult a baromkodás, durva bodysurf, pogó, lökdösődés, és még egy kisebb kicsi a rakás is. :) Ja, spéci akció volt a nyomjunk-mindenkit-előre, ami aztán tényleg bunkóság. :) Szóval parasztok voltunk, és élveztük. Aztán mentek a bekiabálások, főleg a színpadon bájolgó Oxynak, de úgy tűnt, nem hallja. Aztán elénekelte a 3 mókust is a rajongóknak, és nagyon vicces volt. :) Rengeteg cuccot hagytak el a sapkában-sálban-kabátban pogózók, többek között egy király bakancsot, amit a színpadhoz hajítottunk be. Voltak még sapkák, kulcscsomók, diákigazolványok is. A koncertet a Happy End-del zárták, ami nagyon király nóta, kár, hogy semmit nem hallottam belőle a sok baromkodás és üvöltözés miatt.

Összességében nagyon jól szórakoztunk. :) A koncert után a legtöbben mentek piázni, majd este át a Rocktogonba Hold X True-ra, amit tanulmányi okok miatt nekem ki kellett hagynom. :(