Punk Portál - 2024. április 25.





 

2003. XII. 19. Kecskemét - Prosectura, Nemmind-1, Selfcontrol, Septic


Írta: Gergő
Feltöltötte: Dan
Ekkor: 2003. dec. 24. szerda - 11:57

Kb. 21:30-ra érkeztünk meg a Nemmind-1 legénységével Kecskemétre a Rock Cafe nevű helyre. A helyről annyit, hogy 2 szintes, hangulatos. Nagy meglepetésünkre, mikor megérkeztünk, már teltház fogadott minket. Fiatalok és öregek egyaránt voltak.

A koncertek: A Septic zenekar kezdett, róluk annyit kell tudni hogy metált nyomnak, és valami tehetségkutatót nyertek, amin a fődij az volt, hogy 2-3 koncertet nyomhattak a Prosecturával. Érdekes a zenéjük. Az énekes srác a közönséggel együtt zúzott, bár nem voltak sokan.

Utánuk következett a Selfcontrol nem nagyon néztem őket, amit láttam, az nem győzött meg.

Aztán jött a Nemmind-1: Rajtuk már azért mozogtak az elsőtől az utolsó számig. Nekik ez volt a turnézáró koncertjük. Egy új számot nyomtak, ami jobb szerintem, mint az összes eddigi... A többi szám a szokásos volt. Nagyon profin szóltak. Látszott hogy otthon vannak a szinpadon.

Prosectura: Rajtuk végképp megtelt a terem (ami nem volt túl nagy).Végig hozták a megszokott formájukat, és válogattak az elmúlt jó pár év "slágereiből". Gondolom senkinek se kell bemutatni őket. Jók voltak, de igazából semmi extrával nem szolgáltak.

Összességében nagyon jó buli volt. A végére sikerült rendesen beinnuk,másnap mindenkinek meló...hát ennyi volt.