Jó hát ezt át is érzem. Szerinted én miért pofázok mindig Viviről vagy Kyráról ha valami hasonlítós dolog összejön?... :(
Hát ja hiányoznak is dettó - ezt rendre meg is kapom Fészen hogy "bisztos mert még mindig szeretem őket" - holott a FASZT, hát már azt se tudom kicsodák kb...
Érdekes véget ért nálad is a sztori E.-vel biza, emlékszem én, dehát itt is dettó ez. Kyra az nagyobb sokk volt nekem, mert ő dettó 1-2 hét alatt változott meg. Vivi lassabban alakult át ilyen muslincafaszú szemétládává, ott legalább benne volt a pakliba hogy ez lesz :xD Meg akkor már dörzsöltebb is voltam de áhh...
Viszont én sose tartozom azok közé akik törlik a régi képeik. Párszor itt lebaszott azóta pár itteni exem hogy 'jáááj minek tartod meg ezekeeeet?', de leszarom, pont ezért ja - mert ami akkor és ott történt az egy szuper dolog volt! És azt nem szabad letagadni, mi is itt miket elröhögtünk annó Kyrával. V-t azt márcsak Wolf úr és Mörfi ismerte ugye, Karfiolnak pont kimaradt már, mondjuk ő nem volt ilyen társasági lény, de azé én jól elvoltam vele.
Most meg inkább úgy vagyok vele, JOBB HA NEM IS TUDOK RÓLA HOGY KI MIFÉLE.... Egyszer küldtek róla nemrég egy képet, én hülye véletlen rákattintottam mer nemtudtam hogy ő van rajta - szar volt ilyen tyúkfej felborotvált fufufufufu de tipikus ilyen falusi überlotyóként látni basszameg.... Öcsém is múltkor átjött és igy belekezdett (mert neki megvan ismerősei közt), hogy "hallod amúgy a Vivien Valentine az képzeld...." - na itt szakítottam félbe hogy ÁLLJ, kuss, nem érdekel, ezt nekem ne meséld, nem vagyok rá kíváncsi.
Nekem pl ő is maradjon meg egy szép emlékként, pl mikor Velencei tón kirándultam vele stb. De én nem úgy akarok rá emlékezni, most képzelem mi lett volna a sztorija tesómnak, hogy 'kitett egy szexképet magáról, megint 2414 új szar tetkója van, összejött egy fültágítós 16 évessel ismét, húúú terhes' stb, tuti ez lett volna....
Ezé jók az emlékek, úgy ahogy szépek. Ezt csak elrondítja az ami azóta történik. Szóval én Karfiol helyébe is nem szerelmi bánatot tartanék, hanem szépen emlékezzen ő is az exére úgy ahogy mi is, és ami akkor volt! De visszasírni egyiket se kell, úgyse jön vissza, meg főleg még most gondoljunk itten bele: Ha bármelyikőnk egyik exe visszajönne - hát elmondom nektek, ott okádnánk el magunkat hogy EBBŐL BAZMEG ILYEN EMBER LETT? :xDD És ott röhögnénk hogy TEFUJJJ JÉZUSFASZA... Wolf se tudna már a mostani Etussal lenni, én végképp a szalmakalapos diszkókirálynővel, stb.
Mindig annak kell örülni ami van e :) |