cancan: sajnos már másodjára fordul elő, hogy nem értek veled egyet!
Javíts ki, ha tévedek; most nincs kedvem újra végigolvasni az összes xBALUx-es hozzászólást, de én nem emlékszem, hogy bármikor is szidta volna Zolit! De ha tudsz mutatni ilyet, akkor bocs, ezt vegyük semmisnek! Lehet, hogy "sokan leugatják", de szerintem ilyet itt senki nem tett, így nem értem, hogy ezt miért kellett leírnod! De mondom, lehet tévedek, akkor bocs és akkor az tényleg gáz, és igazad van!!!
A másik egy kicsit régebbi eredetű! De minél többször eszembe jut, csak egyre jobban "feldühít"! Már ne is haragudj, de elég rossz lehet neked, ha te az alapján zenélsz, hogy mi tetszik az embereknek! Nem tudom, de nekem ez fura! Egyszer kezembe került egy diákújság, amiben volt egy Hooligans interjú, és ott ilyet írtak, hogy ők azért játszanak ilyen zenét (meg azért néznek pl. így ki), merthogy erre van kereslet! Ha majd más kell az embereknek (más lesz a trend), majd akkor mást játszanak! Szerintem ez gáz! De sok sikert hozzá nektek!
De félre ne értsd, örülök, hogy vagytok, és - mint írtad - ti már megtaláltátok azt a zenét, amit játszani kell! Ez csak egy észrevétel volt! |