Kb fel evvel ezelott, mikor mar vagy szazezredjere hallgattam meg a Teen age riotot egymas utan, arra gondoltam, ha ki kene valasztanom egy dalt, ami aztan eletem vegeig szolna a fejemben, akkor ez lenne az a dal. Az introval egyutt, szigoruan.
hát eddig menetrend meg árfolyam még nem volt...
de igazából a topik egyik célja ez lenne, hiszen a sy valószínüleg belátható időn belül Magyarországra nem hiszem, hogy beteszi a lábát, úgyhogy legkönnyebben egy közép-európai nyári fesztiválon lehet elcsípni.
jó kissé túlzás volt..., mndegy messze van még de nem árt előre tervezni, engem a sonic youth, stogges, dolls trió meggyőzött. sőt ha nem tévedek mintha a !!!-at is láttam volna a fellépők között, de javíts ki ha tévedek.
Annál azért több kellene. Most néztem a máv honlapján 2. osztályon csak oda 36.6 euro, a menettérti kedvezmény meg 29.4 euro. Oda-vissza olcsóbb lenne? Ez elég érdekes.
Lesz a turnén belül jó néhány állomás, ahol kizárólag a DN-t (pl. olaszban, a németeknél, franciaországban) nyomatják. A bécsi buli elvileg nem ilyen lesz.
láttam, hogy olaszországban a daydream nation-t fogják eljátszani kompletto. tud valaki arról valamit, hogy az egész turné erre épül e, vagy az csak ilyen különleges koncert lesz?