jaj hát köszönöm :) probáltam ügyeskedni a géppel ahogy lehetett:P
amugy meg kispál :) nézzetek át a topicba efotton ők zártak és hát én már voltam 10-15kispálon az életem alatt ilyenen is meg olyanon is ,de a lovasit még ennyire nem láttam bebaszva :) amugy meg az a pojén,hogy a tinik nem vágják a szövegeket csak az ilyen popositottakat vagyis nem értik,hogy igazából Lovasi elég perverz szövegeket irogat és nem tünik fel nekik,mert nem értik:)
na mondjuk ezt pixiesről is elmondhatjuk, öncsonkítás drogozzunk egy jót van ott is minden szöveg :)
jaj hát köszönöm :) probáltam ügyeskedni a géppel ahogy lehetett:P
amugy meg kispál :) nézzetek át a topicba efotton ők zártak és hát én már voltam 10-15kispálon az életem alatt ilyenen is meg olyanon is ,de a lovasit még ennyire nem láttam bebaszva :) amugy meg az a pojén,hogy a tinik nem vágják a szövegeket csak az ilyen popositottakat vagyis nem értik,hogy igazából Lovasi elég perverz szövegeket irogat és nem tünik fel nekik,mert nem értik:)
na mondjuk ezt pixiesről is elmondhatjuk, öncsonkítás drogozzunk egy jót van ott is minden szöveg :)
nem rossz ez, csak az én fejembe is belekerült a sötét, oda meg a vaku nem hatott el :)
ügyesen csinálod, van egy csomó jól komponált érdekes képed!
no de nem folytatom, mert megkapjuk a dorongot, hogy ez itten a Pixies fórum :)
Sada! Tök jó képek egy tök fesztiválról! Jók a koncertképek nagyon! Egy csomó kép készítésének körülményére érthető (Becherovka) okok miatt nem egészen tisztán emlékszem, de remek, hogy végig dokumentáltad az utat! Köszi!!!
hát igen
Frank Black nem lőtte szét, hanem szépen felhízlalta a fejét és mi meg örülünk ennek
kár Cobainért, mert beleszorult a présbe, pláne sohasem volt a csávó "punk" zenész, inkább verselő dalos, pechére benyalták a tinikék és akit a tinikék benyalnak, annak kampó - ld. Kispál
a tiniigényeket kiszolgáló popiac megöli a zenét, és rosszabb esetben a zenészt is
A Nirvana tök furcsa zenekar. A Pixies-hez valóban nem érhet fel, de sokan szerintem már divatot űznek abból, hogy fikázzák A legtöbb embernek egy szétdrogozott agyú énekes és egy rakás 13-14 éves kis hülyegyerek jut eszébe róla. Azért ennél sokkal nagyobb jelentőséggel bír(t).
oké, mondjuk az jó kérdés, hogy mennyire nőtt nagyra, de végül is, igen. Ezt Kurt Cobain nyilatkozta a Smells like teen spirit megírása kapcsán, ami, ha szeretjük, ha nem, kétségkivűl meghatározta a 90-es évek zenéjét, nem csak a gimnazisták öltözkedési stílusát.