ez így tök jó, 2008-ban kijön lemez, kb. 2010-ben majd meg is hallgatom, és azon fogok bosszankodni, hogy miért nem tettem meg előbb.megvan a programom a következő négy évre, oi!!!!
jah :D már régen nem hallgatam csak ma bedobta a winamp azt fogtam a padlót,de az a pixies dévédé télleg érdekes lehet csak 20font körül jönne ki ami majd 10péz :/ azt franc tudja ideére mert csak előrendelés:///
az kaki sajnos inkább csak mozgókép mert a hangot nem minödsíteném :/:P de folyamatban scak elkellene mennem DVDért mert kellene neki hely:P meg soksok szabadgépidő:P divXbe átrakni sok idő:P
Tudok ám, ha akarok :-)
Egyébként a minőségen én is meglepődtem. A ráadás blokk, azért nincs meg asszem, mert akik felvették elmentek valami más koncertre.
Fasza lista, nagyon sajnalom, h. lemaradtam rola, de Manta Rayel, Into the white-tal meg jonehany szammal meg feldobhattak volna a koncert hangulatat. Bar akkor reggelig ott maradtok.
Én úgy emlékszem, hogy nálunk csak egy ráadás blokk volt és az uccsó szám a where is my mind volt, de lehet, hogy átléptem valami időrés félén :-)
Asszem így nézett ki a dolog:
Bone Machine
Crackity Jones
Broken Face
Levitate Me
Cactus
Gouge Away
Gigantic
Caribou
Debaser
Monkey Gone To Heaven
River Euphrates