Mi buli után ott csöveltünk zárásig a kultiban, aztán egyszercsak hopp ott volt az egész zenekar. Mi (leginkább egyik haverom) az új gitárossal dumáltunk el, akinek nem tudom a nevét (neten sem találtam sehol). Tőle tudtunk meg ezeket az infókat(néha olyan bulvárosan/tinimagazinosan fog hangzani, ne kukizzatok meg érte):
-Szeptember óta roadjuk volt, és így került be gitárosnak, mert Matt kiállt a felesége meg család stb miatt
-Előtte basszerozott egy kicsit lightabb bandában
-6 gitárja van, ez az Epiphone volt a legolcsóbb a többit félti ezért nem hozta el a turnéra
-Szerette volna játszani az S.S.T.-t és a How To Pray-t Bpen, de le lett szavazva
-56 számból kb 26ot tud eljátszani és a turné végéig meg fogja tanulni a többit
-Nem használ torzítópedált, csak egy váltót, amit a Marshall fejben lévő torzításhoz használ
-Nagyon élvezi a turnét
-Nem tudja, hogy változni fog-e a banda stílusa azzal h belépett (de a My Design a kedvenc SA nótája, tehát sok gond nem lesz szerintem :))
-Szerinte nem nehezek a SA számok gitáron csak gyorsak és kapkodnia kell a kezét
A bandáról:
-Angliában lesz külön turné áprilisban vagy májusban
-Az énekesnek 18 éve természetes rasztája van, nagyon jóban van a dobossal 3 házra lakik tőle
-2 hetente kapnak új merchet
-Görögországba akarnak már nagyon menni, ott még nem voltak
-Kis klubbokban szeretnek játszani,mert közelebb vannak a közönséghez
-Az énekes írja a szövegeket, a banda a zenét
-Már vannak új számok (az új gitáros is írt riffeket)
-A setlistet mindennap a turnébuszban állítják össze
-Másfél év múlva jönnek megint Mo-ra
-Mo-n 2x majdnem karamboloztak
-Nem ők választják az előzenekart, hanem a menedzsment
-Mindenkinek van SA logos tetkoja(mindenkinek máshol), csak az énekesnek nincs
-És ezen a turnén nem volt eddig olyan hely, ahol az emberek nem buliztak volna mint a picsa(bár nem vágom, hogy akkor Temesváron tomboltak-e az emberek)
Egyébként hatalmas élmény volt a koncert, csak az Aluminum Union-t játszhatták volna :) |
|
|