"Ismersz cigányt=cigány vagy???????? Ezt hogy érted? Állítom, hogy fingod sem lehet róla, milyen az. Nekem sincs sok."
leírom mégegyszer: nem vagyok cigány. Ismerek cigányokat, és kialakítottam róluk egy véleményt. Te nem vagy ultra. Nem ismersz Ultrákat, mégis kialakítottál véleményt. itt a bibi. Sőt a legnagyobb hiba az, hogy teljesen kimozdíthatatlannak bizonyúlsz a téves álláspontodból, nem vagy felénk nyitott.
"Kurvára nem mindegy, hogy mik a törvények"
Jó igazad van nem mindegy a törvények, de az, hogy mi a törvény nem tart vissza minket, ha meg kell védeni egy társat.
" Nem vertek meg meccsen. De talán ezt magyarázd a Fradi pályán elpicsázott futballistáknak, meg a kisgyereknek, akit tegnap a Lazio-Román pofándobtak könnygázzal."
A fradistákat hagyjuk, ott sok a hülye. De biztos te is tudod, hogy a hypos Feri vagy hogy hívják végig a focistákat védte. a Stormy és a Monsters (Ultra csoportok) nem ütöttek meg játékost ha jól tudom. az, hogy vannak idióták nem az Ultrák hibája. Van egy újság a 3. Félidő, egy magyar ultra-magazin (a minőségét most ne ecsetljük) is szót emelt a fradisták viselkedése ellen, ha nagyon akarod szó szerint idézem a cikket.
Lazio-Román minden bizonnyal a rendőrök dobálóztak könnygázzal, nem az Ultrák. De én erről nem tudok, úgyhogy nem beszélek bele, csak elég hihetetlennek érzem, hogy Ultrák könnygázzal dobálóznak.
"Gyalázd a nénéd" miért is?
"A véleményemet nem A média alapján alakítom" akkor mi alapján? mivel nem jársz már meccsre, és nem ismersz Ultrákat akkor honnan alakítod ki a véleményed? nehogy azzal gyere, hogy kurva anyáznak, mert azt te is szoktál minden bizonnyal, sőt a 70 éves bácsik akik végig ülik a meccset is kurva anyáznak.
"És miután nyilvánvaló, hogy szelektíven olvasol, szeretném még egyszer beszúrni:
A Fradi 2. és 16. szektor, Újpest Ultra Korps, Viola Kaos. Nekem ne magyarázd, hogy az ultra-jelenség nem kapcsolódik az erőszakhoz."
Légyszives idézd azt a hozzászólásom amiből azt feltételezed, hogy nincs köze az erőszakhoz! |