Rég jártam már erre, gondoltam ide is illik sózni valami okítót.
Sokan kérdezik tőlem, hogy illik nőzni. Nos kb így. Elborult dumákkal felszedni a nőket, így megy ez. Hol van már az a korszak, hogy "szabad egy táncra kedves?" - mert ezt így kell kérem. Fő szempont, hogy megnevettessük, de ilyen Stiffler féle faszságokkal. Utána jön a behálózós rész - mert ha egy lány már nevet az aranyos mosolyával - onnantól már mindent lehet. Fel kell mérni, kinek mi a humor igénye.
De bizony mondom nektek, ilyenekkel lehet ágyba csalogatni csajokat manapság. A képen látható chatfolyam további része most épp jelenleg telefonszámcsere stádiummá avandzsálódott, hogy mikor találkozunk, de jó lesz. És NA vajon mit csinálunk majd. Jaj persze "mmm de hideg van, nem megyünk át hozzám tévézni kicsit?" + egy két üveg bor vevés, azt iszogatás, utána VÉLETLEN persze ilyen átölelése, odasúgás, hogy "amúgy tudod hogy bejösz nekem ám? :$" ilyen bariton hangon. Aztán meg TRÖCCS-TRÖCCS FLÁTTY-FLÁTTY.
Én nemtudom miért siránkoztok olykor, hogy nincs nőtök. Ezt így kell kérem csinálni e. Most ebből is itt mi a fasz lesz, egek.:xD Nyakamon a baj. A ti nyakatokon, meg hogy siránkoztok, és nem tudtok nőzni. (És amúgy lehet ráírni az itteni spicliknek itt , hogy 'én ezt ide kiírtam', úgyis ezt is ki fogom magyarázni nála, és megbaszhatják. Én meg majd őt.)
|
|
|