ÁLLAT volt :)
Az NFG 1 Filmklub Dunaszerdahelyen egy nagyon tuti hely, egészen sajátos légkörrel, nem túl nagy, de pont jó kör alakú színpada van, valamint a bárpult egy régi IFA karosszéria pirosra és sárgára festett változata :)
A buli szuper volt, először a JÖNVUKK zenekar lépett a színpadra, ha tehetitek, hallgassátok meg őket, eszméletlen arcok! http://www.jonvukk.tk
Utánuk a Club Tequila következett, bár kissé létszámhiányosan, de a hangulatban szerencsére nem volt hiány!
Amikor sorra kerültünk, azt láttuk, hogy úgy 20-an ülnek a földön a színpad előtt (padlószőnyeg borítja az egész helyet). Még meg is kérdeztem a kulb vezetőjét, hogy ők vajon most oda letelepedtek és ott is maradnak ülve? Azt válaszolta, ez a zenekartól függ... Csak reménykedni tudtam, hogy valahogy felállnak. Azért remegett ám a lábam, meg sjanos nem voltam valami jól.
Elkezdtünk játszani, semmi. Tapsoltak, mosolyogtak, de mindenki csak állt/ült. Folytattuk, még mindig csak állnak. Hát kezdtem elveszteni a reményt, de gondoltam, mindegy, legalább nem mentek haza, az is valami :) Erre az utolsó két számnál lassacskán mindenki elkezdett mozogni, felálltak, előrejöttek, s táncoltak. Kész voltam, mert ugye pont a végére jöttek bele, ez meglepő volt, mármint hogy egyáltalán megmozdultak :) de aztán annyira belejöttünk mi is és a közönség is, hogy tulajdonképpen az egész műsort elismételtették velünk, aztán meg alig akartak leengedni a színpadról! NAGYON JÓ ÉRZÉS VOLT :)
Következő állomás Sárvár, Keszthely. |