Kis hazánkat 4-en képviseltük.Alig játszottak, az előzenekar botrányosan szar. 11-re vége lett a bulinak, elég korán hazaértünk. A közepes terembe volt, alig voltak, sztem max 250-en. Szarul is szóltak, a basszgitárból semmi nem hallatszott, az ének is néha halk volt, a dobos pontatlan volt. Szóval legközelebb 2x meggondolom, hogy kimenjek-e rájuk. Elég kiábránditó volt így találkoznom egy legendával...
Főleg az első album számait nyomták, ami igen nagy pozitívum, de pont a kedvencem, a valaha írt legjob számukat nem játszották, a Hey Ska-t.
kb 25-30 perc után lementek, aztán halk höbörgés, és még elnyomtak egy fél perces darálós számot és ennyi. Hát ez lófasz sztem, de az osvátok igen könnyen beletörődtek. Mentünk is panaszkodni, vagyis Dan leszúrta őket, mi meg álltunk mellette.Röviden ennyi, majd Dan biztos ír vmit, mert azért a koncert elött jókat mulattunk, voltunk a pankboltba, meg sexshopba, ami igen komoly volt, 2 szintes szar. Na majd ír Dan, vagy ha nem, akkor majd én, de most megyek suliba... |