Ha valaki még nem tudná Ladánybene-táborból hazafele Peti alias Kongaman még azt sem várta meg hogy elhagyjuk a Velencei-tavat és már kétszer okádott. Harmadjára ezt pont egy rendőri igazoltatás kellős lözepén kellett megtennie ahol már én sem bírtam cérnával és "szolidalitást vállaltam" az Ő szavaival élve. Magyarul míg a törvény őrei a munkájukat végezték ha úgy tetszik mi is és pár méterre tőlük immár ketten okádtunk :)))))
...Augusztusunk 5-én tálentum színpad este nyolc. Nem akarunk gázt Boogie Mamával de hatalmas show-val készülünk!!!
ismét egy különleges találmány! Koránsem megszokott dolog egy ska-punk-reggae zenekartól, hogy táncoslányokat alkalmazzon, mi ennek ellenére szakítunk a hagyományokkal és megtesszük!!! Nem akartam lelőni a poént de így legalább több férfivendéget várhatunk...Bár jómagam elsősorban mégis a nőnemű, feltűnően csinos rajongókat részesítem előnyben :)
Szal aki jó csajokat akar látni + jó zenét hallgatni + jól szórakozni (mert lesz még meglepi...:) az nem hagyhatja ki.
Ha Te nem beszélsz a "lányrol" akkor majd én! Szoval a kis probléma az volt, hogy Balázs a hosszu haj, a sötét és az elfogyasztott hangulatfokozo szerek hatására hitte azt, hogy lány az illetö. Aztán az elsö merészebb tapogatások rádöbbentették a rideg valoságra : ))))))))))))
Szabi a nyertes, élljen....na más.
...Azt a lányt inkább hagyjuk...Inkább nem beszélek róla. Isteni teremtés...csak van egy kis probléma de ezt nem itt szeretném megtárgyalni. Keksz neked nem jött volna be, hosszú nadrágban volt :(
Amúgy meg mindkét buli óriás volt!!! :)))
Skaland bejövős hely bár a tavalyi helyszín sztem is jobb volt.
Na szal király volt a buli! Istenien éreztem magam! Kár h kevesen voltak :(
Ladányék óriásarcok! A Tirgrisről meg a 17-ről meg a Deszkáékról meg már amúgy is tudtuk h óriásarcok. Meg egy bizonyos Ildi is nagyon bejött :)
Szia Brigi!
Már tudom, ki vagy, ugyanis rákérdeztem a többieknél:))) A ronda nézésemet meg már többen megszólták, emiatt ne aggódj, ez az alpnézésem:)))
Szia Drága Levi!
Téged ugyan még nem ismerlek,bár ennek ellenére a múltkor jó rondán néztél rám Almádiban,szóval lehet h nem is baj....:)
De biztos nem tudod h én vok,szóval köszönöm az élménybeszámolót,hasznos volt és tanulságos.:)
pussz
Írok Briginek élménybeszámolót!!:))))
Szal jó volt a koncert, még Szabbi is kicsit pozitívabban állt hozzá, mint eddig tette. Szelid egyébként egy vad hely, de biztonságos! A többit majd bővebben azok, akik jobban képben voltak, mint én:))) Üdv. L
Jó, hát bassza meg, a hat hengeres ringyó hintó tényleg nem az én bulimra futott be, de legközelebb a rodáról hozatok hostes lányokat aztán majd csak bámultok..... köcsögök :-)!
..És ez vonatkozik a másik fórumra is. Jaa, és Norbi igaz, h anno az én bulimon csak a Szilvi meg Évi volt....és nálad?! Egy...azaz 1 lány volt akire Te vagy ráhalucinálva (másnak nem is kellett mondjuk :)))))))))
...Na jó ha harc, legyen harc. Csak viccből nem akartam írni a buliról de ha mindenki engem köstolgat akkor kitálalok mindannyiotokról...Asszem mindenkiről vannak mocskos információim...Úgyhogy Szabi, Norbi, Brigi csak óvatosan.... :)
...Vagy belekezdjek?!