Punk Portál >> Fórum >> Koncertek, bulik >> Koncertélmények, történések
Bejelentkezés - Regisztráció - Elfelejtett jelszó - Segítség
Koncertek, amiken már túl vagyunk.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ... > Következő >> Végére

© Karfiolválasz erre | adatok | e-mail - 2024-06-19 12:17:10 (32620)
Ilyen beszámolót mindíg kérnék szépen ;)

Mindkét külföldi banda nagyon szuper volt. Ezt a stílust itthon senki sem nyomja/nyomta itthon.

Nekem a Shitty Life tetszett jobban, mert kevesebb váltás, több szélvész tempó volt. Rokon zene a Jodie Faster.

De mindkét zenekar nagyszerű és kuriózum volt.

A hangerő olyan brutális volt, hogy jópáran dugtuk be a fülünket, pedig edzett vagyok :)
[előzmény (32619)]

© XviktorXválasz erre | adatok | e-mail - 2024-06-19 09:08:54 (32619)
Nem mondom hogy régóta szúrtam ki ezt a koncertet de mióta láttam és ott figyelt a telefonom naptárjába már hegyeztem rá a fogamat. Indulás előtt ment a nagy dilemázás...nemtudom miért de ott álltam a ruhásszekrény előtt és agyaltam melyik pólót vegyem fel. Oda is jött a feleségem hogy Mi a francot agyalsz ezen? TE EZT NEM ÉRTHETED vagyis igazából megpróbáltam elmagyarázni a hardcore pólók jelentőségét neki koncerten ami nagyjából ez volt: 20+ éve amikor lementél egy koncertre akkor látatlanba megmondtad valakiről póló alapján hogy ez fasza gyerek, ez jó csávó ez egy pöcs. pl Amikor én lementem throwdown pólóba what happens next koncertre a mostani énem simán elment volna magam mellett...de ha mondjuk egy lifes halt póló lett volna rajtam akkor elismerően biccentek, -fasza póló haveeeeeeeeeeeeeer- - röviden REAL RECOGNIZE REAL és a póló az első check. Boomer vagyok le lehet ezt köpni de régebben így volt. Szóval ez miatt agyaltam a feleségem zavart arcát figyeltem hogy ezt ő nem érti és igazából mi a francot magyarázok szóval fogtam egy boston strangler pólót és húztam anyámékhoz Gosikával. Út közben -apa tedd be a Gabit- szóval már megint pörgött a GÁZ GÁZ DE NE PARA. Anyáméknál Gosi lepasszolva és húztam fel BP-re. Menet közben képtelen krónika amiben verekedő kabala állatokról volt szó szóval mondhatni hogy HARDCORE! Felértem a BikásParkba ahol a kötelez körömet megtettem egy helyi gyorsétterem láncba ahol leülve hogy kapitalistamocsokkal szennyezzem a beleimet olvastam hogy a zenekar Röszkén szop a határon. Mivel fuvarszervező vagyok egyből villogott a piros lámpa hogy ezt baszhatom és húzok haza...de felmentem a reddit mocskába és elcsesztem az időt és közben jött a hír hogy 22:00-re érkeznek. Najó húzzunk a Kriptába. Lent egyből Karfiollal találkoztam akivel jót dumáltam aztán csapódtam ide meg oda. Aránylag voltak is emberek de nem teltház.

Első zenekar a vehemencia volt. Röviden. Nem tetszett. Nem találtam semmi fogódzkodót meg úgy egyben ahogy volt elment mellettem. Azért ráhallgatok bandcampen lehet felvétel megüt és majd legközelebb élőben is fog.

Shitty Life - Olasz srácok. Pár éve már voltak BP-n akkor nagyon mérges voltam magamra mert kihagytam őket...csak úgy a radar alatt elmentek mellettem. Amit tudni kell hogy kb DEAN DIRG, Jody Faster vonal....mocsokgyors, vékony gitár aminek a szopója vagyok és dara de úgy dara haver hogy nem MÁR MEGINT dara hanem EMLÉKEZETES dara. Rohadt jó volt a koncert csak mocsok hangos meg nem is szólt jól. Régen full leszartam hogy szól valami mert amíg mosholok tök mindegy csak döm dödöm legyen meg tuka tuka de így hogy már csak a pit szélén állok és rázom az öklöm már kijönnek a részletek. Mindegy már itt konstatáltam hogy rohadtúl megérte várni és már ezért megérte eljönni! Fasza koncert volt!

Közjáték. Odajött hozzám a Judy and the jerks basszerosa hogy -rohadt jó a boston strangler pólód, klasszik banda-. Ha ezt hallotta volna a feleségem akkor megspóroltam volna 2 perc monológot a hardcore pólók jelentőségéről!

Majd jött a Judy and the jerks. A bandát már vágtam de valamiért nem hallgattam annyira. Van 4 totál átlagos arc. 2 csaj 2 srác. Zene hardcore a gyorsabb vonalról néha rockos elemekkel de nekem nehogy sheer magot képzelj el mert a sheer mag NAGYON SZAR és utálom hogy ilyen zenekarok a hardcore szintérbe benne vannak. Elég volt hogy az SSD ÉS A DYS kiadott szar rock lemezeket szóval ők is mehetnek a francba! Judy az énekes csaj...én nemtudom mikor láttam zenekart ennyire egyben együtt élni a színpadon. Amikor a zene király de mellette mindenki él! A gitárosok ugráltak de nem ilyen youthcrewosan idegesítő egyszerre ugrálás Judy végig nyomta a táncot meg a pózokat de hidd el haver ha valaki akkor én gyűlölöm ha valaki pózol de ez annyira természetes volt annyira a zenéhez illő hogy totál megvettek. Ment is a nyomulás jópár szám alatt és még én is nyomta kb 20 másodpercig a mosht. Aztán kb 2 percig csak fújtattam :D Volt mostanában az a Field DAys nevű zenekar amivel a Porcel meg a szőke hölgy van. Így mellé raktam a judy and the jerkset...amikor süt az egészből hogy imádod és őszinte a másik meg..kivolt itt tárgyalva na! Szóval én a shitty life miatt mentem de a judy vitte a showt és eddig az év bulija. Ezt nem láttam jönni haver! Hazafele felhívtam Dinit hogy megtárgyaljuk a kertvárosi punk apukák unalmas életét. Jövő héten találkozunk az Unidad Ideologican szerdán meg vasárnap a Time X heisten! Legyen MOSH!

© gembe_segválasz erre | adatok | e-mail - 2024-06-07 11:40:25 (32618)
akkor no tone
[előzmény (32617)]

© villanytothválasz erre | adatok | e-mail - 2024-06-06 10:28:54 (32617)
TWO TONE OR NO TONE

© villanytothválasz erre | adatok | e-mail - 2024-06-06 10:26:08 (32616)
SKA REVIVALT MOST

© XviktorXválasz erre | adatok | e-mail - 2024-06-06 08:58:49 (32615)
anti-skashamer

fuck yeah! Végre valaki!

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2024-06-05 21:15:56 (32614)
2024. 06. 03. Jeff Rosenstock, Berlin - A Bomb the music industry meg az Arrogant sons of bitches óta szopkodom a tagot, zeneileg meg emberileg is rohadt szimpi volt, lásd a róla szóló dokut, meg a megannyi netes kontentet. Sokáig teljesen meg tudtam érteni azokat, akik szerint a ska az csak és kizárólag sramli gagyizás tud lenni, de az, hogy ezt már eléggé régóta nem így gondolom, és véresszájú anti-skashamer vagyok, az erősen köszönhető Jeffrey papának. Na most hogy mindenki abbahagyta az olvasást és bezárta ezt az ablakot és örökre elkönyvelt engem egy csicskának, jöhet a beszámolóm. Amikor először voltam Amerikában és ott az utcán sétálgatva épp a Bomb the music industryt hallgattam, full véletlen random egy hirdetésből tudtam meg hogy aznap este játszik ott Brooklynba egy reunion bulit a Sicko és fellép előtte a Mikey Erg Band, szegényt full krézi fanboj módban letámadtam a koncert után (mármint Jeffet, aki akkor épp beugrott a Mikey Ergékhez, amiről előtte full nem tudtam), hogy elmagyarázzam neki h egyrészt gecire bírom meg inspirálónak tartom a zenéjét, másrészt meg ismertessem vele a sorsszerűnek tűnő véletlenek sorozatát, amik oda vezettek engem arra a koncertre. Nagyon cukipofa volt akkor is, az önálló zenekarrá hízott szólóprojektjét meg már előtte is nagyon szerettem, de akkor még úgy voltam vele, hogy az nem annyira jó mint a korábbi bandái. Azóta teljesen hozzám nőtt már az is, és vszeg ha foglalkoznék azzal hogy a spotifyomba mik a leghallgatatottabb előadók, tuti benne lennének a top 10-ben.

A mostani koncertet a fejemben ennek a sztorinak a folytatásaként, befejezéseként, a fent említett sorsszerű véletlenségek kulminációiként éltem meg, vagyis volt egy pillanat alatta, amikor beugrott ez az egész, és akkor láttam a fejemben az egész eseménysort lepörögni és közben szólt a koncert, én meg egy pillanatra meghatódtam ezen mint egy kis köcsi öcsi. a koncert természetesen fullos volt, gecijó hangulat, pogózás, táncolgatás, énekelgetés, az arcomtól 3 centire szerelmesen helikopternyelvező berlini csókkirályok sem tudták letörölni az arcomról a vigyort. Amikor megszóltalt a Polar bear or Africa ami sztem az alltime kedvenc dalom tőle, örömömben berosáltam a kisgatyámba és végig kurjongattam az egészet.
Az előzenekar amúgy fos volt, olyan volt mintha Jeff Rosenstock gyengébb pillanatait meg unalmasabb riffjeit kimixtépelte volna valaki és gecisok vicceskedő pofázást rakott volna a számok közé, ráadásul az egyik gitár végig zavaróan hamis is volt, ami tudom hogy az én számból hipokratizmus, de én nem is voltam soha amerikából európába turnéző zenekar tagja.
Koncert után én már szellemileg és testileg egyaránt halott voltam, de még kicsit ment utána a rotyogtatás, összességében azt kell mondjam ez az idei évem eddigi legjobb koncertje volt, és ismerve az utóbbi évek statisztikáit ez valszeg az év végére is így lesz. No regret, ska power forever, aki mást mond az a szememben nem ember

Oi

© XviktorXválasz erre | adatok | e-mail - 2024-05-21 14:15:55 (32613)
akkor ezt így már annyira nem is bánom
[előzmény (32612)]

© Karfiolválasz erre | adatok | e-mail - 2024-05-21 12:47:40 (32612)
Térdprobléma miatt beugró dobos, és ritka borzalmasan szólt.
Dalokra rá sem ismertem.
[előzmény (32611)]

© XviktorXválasz erre | adatok | e-mail - 2024-05-21 09:34:11 (32611)
ABYECTA milyen volt? Hetek óta ezt a bulit vártam aztán aznap délutánra teljesen elöntött a takony és lerobbantam.

© Mark Chapmanválasz erre | adatok | e-mail - 2024-04-12 17:33:55 (32610)
Nekem mindkét banda nagyon kellemes meglepetés volt élőben, nagyon fasza volt.
A Cayir felvétel az én szájízemnek már kicsit túl zajos, de élőben nagyon odabaszott.
A Turqoise is sokkal jobb volt mint amire a lemezek alapján számítottam és a kis kobold énekestől nagyon kedves húzás volt, hogy papírról próbált magyarul beszélni meg megköszönni a szervezést.
De az este meglepetése az volt, hogy az SOD feldogozott Infernot. Ennyi év után most kellett megtudnom.
[előzmény (32609)]

© XviktorXválasz erre | adatok | e-mail - 2024-04-11 12:23:18 (32609)
Tegnap Lacit és Kelét felvettem Tatabányán aztán húztunk fel a Kriptába! Cayir utolsó pár számára értem fel ami király volt. Kaptam kazit majd ma meghallgatom otthon. Turquoise volt a fő banda. Párizsi svédhc-n influált banda. 2 LP is van már ami a symphony of destructnál jött ki. Jon-is jött aki a kiadót csinálja. Dumáltunk kicsit, sokszor rendelek tőle az izomerőszakpogo distrohoz. Lemezen annyira nem ütött nekem de élőben mocsok jó volt! Ment a tuka tuka hogy csak úgy csengett a fülem! Ez egy vígaszdíj volt nekem ez a buli hogy múlt héten kihagytam a GURS-t de a végére nem is vígaszdíj lett hanem egy fasza koncert! Behúztam pár lemezt Jon distrojából ahol szerintem totál baráti árak voltak! Nem voltak sokan a koncerten annyira. Laciékat hazadobtam és 1:15 kor már húztam magamra a takarót. Megfejtés a koncertről: SOD feldolgozott Infernot!

© Karfiolválasz erre | adatok | e-mail - 2024-04-04 06:23:26 (32608)
2024.04.02. Budapest, Kripta

A dalok másfél-kétszeres sebességgel zakatoltak végig, semmi üresjárat.
A közönség a feléig bírta, aztán csak megérkezett a tánc.
Pontosan olyan volt, amire előzetesen számítottam, KIVÁLÓ.
Aznap hazafelé szebb és magasztosabb sorok fogalmazódtak meg bennem, de a lényeg az, hogy mindannyian éreztük már, hogy nagyon jó lesz a koncert, majd végül még a vártnál is jobb lett.
Ez ilyen volt.
[előzmény (32607)]

© XviktorXválasz erre | adatok | e-mail - 2024-04-03 09:36:49 (32607)
Milyen volt a GURS?

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2024-03-15 03:01:13 (32606)
fain volt ma vagyis tegnap a Palánta a gólyában a telexfater bulin, úgy szólt mint a seggem, pontosabban úgy mint annak az ellentéte, tehát nagyonnagyon jól. sokszor láttam már őket és mindig fasza, de pár szám után megszoktam unni mert néha ilyen zenei masztinak érzem a sokszor egymás után ismétlődő riffeket, most viszont végig elvitt a hömpölygő dilis grúvos zajfutam (igen mindjárt elmegyek zenei újságírónak) . NA DE NEM IS EZ A LÉNYEG HANEM HOGY az utánuk jövő zenekar az mekkkkkkkora egy semmitmondó önünnepeltető kula voltte jó ég a pokol máglyáján lenne helye az ilyesminek egy igazságos világban. najó amúgy nem volt olyan rossz kis fos csak ilyen lötyimötyi poprokk de így kontrasztba rakva egy punkzenekarral ezek a dolgok mindig elvéreznek. utána hazabringáztam és lobogott a hajam a hajnali hűvös szellőben miközben ez szólt a cigányhifiből https://youtu.be/3X8UHVLHxc8?si=C0M0ASKtBn9KNrlu

© gembe_segválasz erre | adatok | e-mail - 2024-03-11 20:50:45 (32605)
szombat, kripta:

glossa - na ez kurvajó. nem vagyok öreg, de kétszer idősebb vagyok a tagoknál és tök biztató zenét nyomnak, akár szeretem a hácét, akár nem
wheelbite - birom a fejüket, nem a legjobb a zene, de nosztalgikus, hogy mindig megy rájuk a pogácsa
fejek - végre, jó punkos volt!!!
energia80 - a korai technikai baszakodások ellenére a koncert maga geeeeecire jó volt. istentelenül jó banda, hajrá

aztán összepakoltam és mentem a gecisbe haza

© robit_otthonválasz erre | adatok | e-mail - 2024-03-10 11:43:59 (32604)
Dopamin - 0309

Lehet kapni fogok hideget-meleget de leszarom.

Jó lehetett volna minden, de ez a hely egy katasztrófa. A büfé az fura volt, 2 db mentes sör volt egész estére betárazva...

A hangosítás katasztrófa, Oaken plusz szinti már probléma volt a technikus srácnak, színpad/emelvény teljes hiánya miatt már én közel 2m magasan alig láttam bármit is a másodi sorból.

A bandák jók voltak, de az egész szerintem nem érte meg a belépő árát a hely miatt.

Marno - crust-os blacked punk cucc, fasza volt, a gitáros srác nagyon közvetlen volt, már talán túlságosan is pörgött :-)

RANA - Nekem fura volt, nem is bírtam végignézni, elszállósabb volt az előzőnél, a basszeros végig mosolygott és nekem ez valahogy nem jött be :-D

OAKEN - Miattuk mentem, Lali nélkül kurta program volt, lábdob kb nulla, szarakodás a koncert elején a szintivel. Azért a hangulat majdnem teljesen átjött, de sokan pofáztak a teremben és nem lehetett teljesen elmerülni az élményben. Minek jönnek le a koncertre? Ott az előtér a hangulatos felhő dekorációval.

© robit_otthonválasz erre | adatok | e-mail - 2024-03-10 11:36:07 (32603)
mi volt a Fejes-es poén?
[előzmény (32601)]

© Mark Chapmanválasz erre | adatok | e-mail - 2024-03-04 15:33:10 (32602)
A Blink182-ből szerintem az eredeti is egy erőtlen fos volt, úgyhogy ez végülis egy feldolgozás zenekar esetében pozitív kritika. :)
[előzmény (32601)]

© Benemválasz erre | adatok | e-mail - 2024-03-04 11:41:54 (32601)
Kurva jó volt szerintem, nagyon faszák szerintem ezek a feldolgozós őrületek mostanában.

Charles Bronzon: erős kezdés volt, jól is szólt, gyors is volt, a háttérben a filmjelenetek is jól álltak neki. Egyszer régen még felraktam a complete discography-t a lejátszómra, ami miatt eléggé meg is untam, mert véletlen lejátszásnál állandóan beadódik, és mivel rövidek a számok, ezért átnyomni sincs időm, de most jó volt hallgatni.

Ceremony: na ezt mondjuk sose hallgattam, és ide is csak az utolsó számra értem be. Energikusnak tűnt, de hát sokat így nem láttam belőle.

Tankcsapda: itt voltak kisebb-nagyobb gányolások, de egyébként jó hangulata volt. Az jó volt, amikor Csimpy egy ponton egy Fejes Tomi-poénba ágyazva próbált lábgépet kérni, amit így persze senki nem értett és jó sokáig nem is kapott.

Minor Threat: nekem ez volt a legjobb pontja az estének, kurva jól nyomták le a legfaszább minor threat számokat, ws hangja is nagyon faszán illett az egészhez, az egész nagyon adta.

Blink182: néha kicsit erőtlennek tűnt, de egyébként kellemesen el lehetett lötyögni a klasszik slágerekre.

Románia: hát én már jól elfelejtettem ezt a zenekart, a tízesévek közepén persze bírtam, de nem hittem volna, hogy 2024-ben full ismeretlen arcoktól fogom visszahallani a Kriptában. Ebbe csak kicsit néztem bele, de amúgy az fasza volt, persze Csankit nehéz reprodukálni, de jó volt az énekes srác is.

Picsa: Amikor villanytoth az első számban elkezdett Megyeri Feris kántálással énekelni, akkor már tudtam, hogy jó lesz ez, és az is volt, a számok közötti koncertfelvételből jövő konfok meg különösen jól álltak neki. Sajnos a végét már nem láttam, mert ment a buszom, de addig hibátlan volt.
[előzmény (32600)]

© XviktorXválasz erre | adatok | e-mail - 2024-03-04 08:25:22 (32600)
Na milyen volt a farsang? Mocsok mód el akartam menni

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2024-03-01 14:45:00 (32599)
tegnap elmentem a turbinába a momezajra, kövezzetek meg, csattanjon a hátamon a fostor, mondjuk csattant is mert amikor megérkeztem valami kamujezzelős purururu funky popfos ment unszimpatikusan jól kinéző tagokkal a színpadon, az átlagéletkor meg alattam volt egy bő tízessel szóval úgyéreztem magam mint akit kiengedtek az Arany Alkony öregekotthonából hogy jaszkarizzon egy utolsót a kis tolószékében. Gondolom mostmár ez lesz. Viszont a Vehemencia PosztAnarchista Neofasiszta Terrorszervezet koncertje meglepően jó volt. Eleve kurva jól szólt minden, de tökre egyben is voltak és még azt is éreztem közben, hogy itt súlyos energiák szabadulnak fel, olyanok, amiktől hajdanán még mikor voltak érzéseim, borsódzott a hátam, és amik miatt annyira szerettem a pánkot, hogy azonnal rámtör az inger vicsorítva ütemre rázni az öklöm. A közönségbe túl sok volt a berlini technójelmezes csecsemő de ez már az én egyéni ízlésficamos szocproblémám, mostmár úgyse jön vissza az a kekszpontnetes aranykor amikor mindenki láncon húzta maga után a kannást meg leopárdmintásra volt festve a hajuk

© robit_otthonválasz erre | adatok | e-mail - 2024-02-24 21:30:51 (32598)
mikor volt US? Én kiba fáradt voltam sajnos nem mentünk
[előzmény (32597)]

© XviktorXválasz erre | adatok | e-mail - 2024-02-19 08:49:42 (32597)
Hétvége Kripta:

Karafatyiékat felvettem Herceghalmon aztán húztunk fel a kriptába! Liberal youth közepére értünk oda. Mocsok jól szólt legalábbis az én hozzánemértű fülemnek már az király ha értem az éneket! mozgásocska is volt meg pár új szám!
Mocsok sok ismerős volt lent, ide oda csapódtam.
Aztán 24/24 - nekem most valahogy nem jött át lehet mert nem szólt jól vagy nemtudom, a felvétel nagyon bejön de most nem jött valamiért át.
Paks 3 - ugyanez, pedig nagyon szeretem a felvételt. Vagy csak álmos és nyűgös voltam?!
Palánta - a vége fele értem be mert kint dumáltam. Bejött nagyon az az egy szám amit láttam.
United Side - jól szólt, mozgás is volt, Berci még mindig a legfaszább frontemberek egyike! Hazafele lekellett húznom egy monstert hogy ne aludjak el a volánnál.
Király este volt! Azért a mizerijat bánom hogy nem láttam kár hogy egynap volt a két buli.

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2024-01-20 14:05:19 (32596)
Mivel egy megcsömörlött önző barom vagyok már ritkán járok olyan koncertekre, amiken én nem játszom, ezért megint egy olyan beszámoló következik, amin én is felléptem. Ezt a bulit rohadtul vártam mert a Somersault Boy sztem az egyik legfaszább hangulatú hazai zenekar volt, amíg aktív volt. Ja ja ja, nem annyira punk, mint amennyire rádióbarát feelgood, meg Laci egyéb projektjei már nekem is túl popok, de ezt a korai GreenDay, dallamosHüsker Dü vonalat full őszintének éreztem mindig és mélységesen el is ítélem azokat akik ehhez túl keménynek érzik magukat. Viccelek. Félig.

Korán leértünk mert bekellett pakolni meg állni, korábbi tapasztalataimhoz képest amúgy most a Gólya is érezhtően jobban szólt. Konyók előtt ment a szokásos tetőn hesszelés, meg óriási legendás nagy seggelgetés itt-ott. Pörögtek a cigik meg a sörök meg a nagy matézések, vizezések, kinek mi vérmérséklete szerint, tudjátok hogy megy ez nem igaz??? dehogynem kis haverok, hát hogyne tudnátok persze persze

Salabakter - halottról jót vagy semmit (oké volt, de a formyfriends átok még mindig nem múlt el teljesen)
Somersault Boy - Az utolsó koncert amikor láttam őket, úgy emlékeztem hogy az Aurórás szett volt ahol a Mika helyett 4 másik beugródobos nyomta le a szettet (erről asszem van fenn videó jutubon), de kiderült, hogy tévedtem, volt még egy búcsúbulijuk szintén a dzsójában, csak arra nem emlékeztem. Lackómackó többször említette, hogy megöregedtek, ezt szerencsére én a zenekaron egyáltalán nem éreztem, a dobos csávó még mindig az egyik legfaszább dobos akit valaha láttam, viszont a közönségen tényleg éreztem egy ilyen öreges kis álldogálós vájbot, szerintem maximum 3-5 arc volt aki megrázta az öklét, és abból 3 én voltam. Najó viccelek csak egy. Fasza volt, lement az összes kedvenc számom amiktől volt egy kis hidegrázós nosztalgia érzetem, meg nyomtak újakat is, azok kevésbé kaptak el, mert azokhoz nem tudtam úgy kötődni de várom az új lemezt.

Plazúr - az ő zenéjük nekem már túl cukormázas, de az aranyos jelzőt azt rátudom biggyeszteni, ha nem is jött meg a kedvem itt már nekem se pogózni, azt mindenképp elmondhatom hogy durván jól szóltak. ja meg állítólag játszottak egy feldolgozást is tőlünk, amiről sajnos pont lemaradtam mert nem bírok egy zenekart 40 percnél tovább nézni.

Fasza este volt, kicsit öreges, kicsit túl buzis, de hát ettől a sokszínűségtől tud szép lenni a pánk hát nem igaz ??????????????????? valaki mondjon már valamit

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2024-01-18 15:40:04 (32595)
Múlthét csütörtökön Csimpópapa szervezett egy jótékonysági bulit az Aurórába, hogy szopjam azt a vigyori fasz fejét. Elég jó volt, asszem teltház is lett.
A koncert előtt volt egy ilyen slam poetrys bölcsészek felolvassák az okoskodó verseiket session, mazochista vagyok, szóval belenéztem többe is. Az a bajom a slam poetryval, hogy egy modoros, túlgondolt műfaj, ami több akar lenni, mint ami valójában. Tök jó ha valaki verseket ír, még azzal sincs bajom ha direkt modern nyelvi játékokkal teszi tele azokat, és ezeket fel is olvassa, de minek hozzá ez a kezdetfiaitól eltanult színészkedésba hajló hangsúlyozás ami nekik állt jól egyedül, és az is csak 25 éve utoljára? Mindegy, magamban röhögni jó volt rajta, meg jó cél érdekében történt, szóval most kivételesen nem basztam szét a fejét senkinek.
A Tetem zenekar lemondta a bulit, szóval helyette beugrottunk mi a Salabakterral, szerintem az átlagnál egy fokkal szarok voltunk, de jól éreztük magunkat, és legalább kivételesen faszán szólt a hely.
Utánunk a Paks3 jött, full faszák voltak, az ének lehetett volna hangosabb talán? A tömegen itt éreztem egyfajta megilletődést, volt kis ökölrázás, de az a régi jó dilinyós pogácsázás nem indult be, érezni lehetett hogy a tarajosok a későbbiekre tartogatják az energiáikat.
A Disdainnek kb a negyedét néztem meg, nem kifejezetten az én zeném, de jók voltak, a dobos gyerek baszott durván tolja.
Ezekután azthiszem a ROTTY-ON zenekar következett, akik egy fokkal jobbak voltak annál, mint amit a nevük alapján vártam. Olyan volt mint egy időutazás 2005-be, ahol egy pankfesztiválon tudod hogy játszani fog a kedvenc zenekarod, de előtte még megkell nézned néhány zenekart akiket nem vágsz, na a Rottyon az olyan volt, mint egy ezek közül, az ivásról meg a bebaszásról szóltak a számaik, Csirkével meg Faterral jót rötyögtünk. Ekkor nálam elkezdett nagyon beütni a club mate-almalé kombó és csikarni kezdett a vén belem, szóval a Fideath-t már nem vártam meg, de bennfentesektől hallottam hogy állítólag az is fasza volt.


© villanytothválasz erre | adatok | e-mail - 2024-01-02 20:21:21 (32594)
ezeken voltam 2023ban. ahova nincs odaírva hogy hol az kripta, számszerint elvileg 63 az egész, abból 42 kripta

01.13. ddr (hr), piss crystals, kitin (jegy)
01.20. csak a bűn (jegy)
02.12. how yes no (jegy)
02.17. szégyen kazetták est: palánta, pletyka, unholy sativa, halott kígyók, paszternák
02.22. catherine danger (pult)
02.24. kripta farsang
02.27. mizerija, dehidratált fejek, laundromat chicks (bécs, venster99)
03.07. mizerija, power flower (jegy)
03.09. substrat zagreb: palánta (mocvara, zágráb)
03.16. otvoreni prelom, demolisher, disdain (jegy, hg)
03.18. irreal, norms, berosszulás, tunga
03.25. zizkovska noc fest: palánta (prága u habasku)
03.27. dpgy: palánta (pult)
04.01. alap cirkusz: észlelés, piss crystals, hiúz (gólya)
04.07. haexler, észlelés, kdnp, terrible nights (szeged)
04.11. doc flipper, onyon (pult)
04.20. kanalizacija, palánta (gólya)
04.21. sukob (jegy)
04.22 spite house, sharin, dehidratált fejek
05.02. hot chicks, palánta, vehemencia
05.05. gyalázat, közöny, jack, another way (jegy)
05.18. bib, vole, vicc világ (jegy)
05.26. csak a bűn ami csábít (hg, jegy)
06.02. észlelés, norms, power flower, energia80 (hg)
06.04. kripta zsibvásár
06.08. 9lies fest: palánta, tunga penetráns, wasted struggle (bécs, ekh)
06.09. the flex, crippled fox, touch, gear
06.18. rigorous institution, norms, pellengér
06.30. power flower / palánta (zágráb, akc attack)
07.01. power flower / palánta (rijeka, podrum)
07.02. power flower / palánta, school drugs (ilirska bistrica, mknz)
07.03. power flower / palánta stiviere, arci dallo)
07.04. power flower / palánta (genova, villa rossi)
07.08. power flower / palánta, pletyka (pult)
07.25. fejek, homár, energia80
07.28. bulk, gyáva, kriptaiklaudiakollektíva (jegy)
08.05. észlelés, gipsy ss, cayír
08.09. mini skirt, salabakter, kriptai+ipin
08.11. ufótámadás: palánta vs pletyka, tunga vs homár, cayír vs észlelés, norms vs energia, berossz vs vehe, csiga vs primteori (gólya)
08.13. slut bomb, gyáva (pult)
08.25. ufotámadás: tetem vs fideath, gipsy vs powerflower, iron steel vs pellengér, escalate vs wheelbite, paks3 vs demölisher, infectious pit vs áttét, plazúr vs salabakter
08.26. emo vs punk: dopaminz, rompo, felszín alatt, better than ever, wheelbite, plazúr (jegy)
09.02. szeszgyár tám: palánta, csiga, bárány judit
09.07. aborted tortoise, ghoulies, észlelés, vehemencia (jegy)
09.09. lahmacun támogatói buli: piss crystals, haramia, king seeker
09.13. észlelés, vehemencia (garázs, pozsony)
09.14. észlelés, vehemencia (rock hill music club, ostrava)
09.15. észlelés, vehemencia (krakkó)
09.16. észlelés, vehemencia (zsolna)
09.21. éltek amíg meg nem haltak kiállítás: palánta, dehidratált fejek (nyolcésfél)
09.24. amd, krank, palánta (robot)
09.27. mock execution, tunga, norms (gólya)
10.01. spread joy, hexa, dehidratált fejek
10.03. uh feszt: primteori (turbina)
10.12. bebino, scorno, omni selassi, észlelés (pult)
10.14. lecsapunk, tunga, fideath, vehemencia (jegy)
10.31. kripta szülinap: fekete sereg, fejek, csőcselék, vehemencia, montyék, paks88, apokalipszis dudes (hg)
11.14. soup activists, fejek, palánta
11.15. stegosauro, hexa, power flower (jegy)
11.16. bait (pult)
11.25. smafu, krumpliczukor, endum
12.16. fest for cats 2: crippled fox, gear, wheelbite, palánta, tunga (terem – veszprém)
12.21. csinnadratta 2: iwouldcutmyhands,fejlesztési iroda, gyáva, primteori, kriptai (jegy)

© XviktorXválasz erre | adatok | e-mail - 2023-10-31 10:12:43 (32593)
meg majd a kripta halloweent is! Kurvára jó volt ez a topic hogy szívjam a fogam!
[előzmény (32592)]

© villanytothválasz erre | adatok | e-mail - 2023-10-30 14:29:21 (32592)
na itt vagyok bocs. írom mingyá
[előzmény (32591)]

© XviktorXválasz erre | adatok | e-mail - 2023-10-13 14:58:11 (32591)
Mini skirt milyen volt? Volt valaki? Siirka? Mock execution? Kurvasok jó buliról lemaradok a kertvárosi punk apukaság miatt dehát ez van!1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ... > Következő >> Végére