Stiffoder hazai listája mögé fellehetne pattintani a hátsó szándékot, aberrált ha egy rakás kutyaszarba markol abból is arany lesz. Szintén favorit az érdekfeszülettől a yellowig. Barangó mester műalkotásai is valamilyen szinted díjazandók. A modells is alkotott maradandót. Az MSZP szintén. Emberi számítás szerint a barackát nem veszük, akkor ismét kikötünk pl az elit osztagnál vagy az alvinnál:) Habár szerintem alvinék sokkalta sikeresebbek lennének, ha Viki ledobálná magáról a ruháit basszerimitáció helyett.
Jó zenék: Külföldi: Exploited, Sex Pistols, Dead Kennedys, UK Subs, GBH, Casualties... Magyar: Aurora, Picsa, Barackca, CPg, ETA, Kretens, 88-as csoport, Aurora cirkáló..........
A The Exploited a világ legjobbja! Magyarországon nem a Picsa a legjobb, az Aurora volt a legjobb (most már öregek és csak a pénzért zenélnek. lásd.: 2005 Rockmaraton), de most már nem tudok választani!
én nem értem hogy a picsa hogyan tett szert ilyen népszerűségre... a zenéjük átlagos, a szövegeik az átlagosnál rosszabbak, és mégis: ebben a topicban többször hangzott el a nevük mint bármely más bandának.