http://forum.supergamez.hu/listazas.php3?azonosito=punk&id=989538850
#2500-as hozzaszolas... de idezem, nehogy problemad legyen a felkutatassal
© krsa 2003. nov. 02. 15:50 | Válasz erre | #2500
THE DEADBEATS: Dobos és szólógitáros kerestetik!
Kedves érdeklődők!
Szóval a következő a helyzet: a „the deadbeats” zenekar ismét rástartol a munkálatokra, s ennek keretében szeretnénk belemenni egy kísérletbe. Szeretnénk kipróbálni, hogy hogyan hat a banda lendületére egy kis átrendeződés. Az átrendeződés konkrétan és leginkább engem érint, mivel nekem mostanában és az elkövetkezendő 5-6 hónapban különlegesen körültekintő időbeosztásra van szükségem, hogy mind a tanulmányaim (3 komplex vizsga, 2 szigorlat, diplomaírás+védés, normál vizsgák, stb.), mind pedig a zenekaraim (db, paso) beleférjenek az életembe. Ennek megfelelően – hogy mindezt úgy tehessem meg, hogy közben senkit sem hátráltatok –, szeretnék egy kevésbé kulcsfontosságú szerepet betölteni a „the deadbeats”-ben (díszítő elemek: perka, vokál, stb.), s átengedni dobosi székemet egy kellő energiával rendelkező titánnak. A titán ismérvei, azaz a meghallgatás feltételei: képzett, heti 3-4 próba belefér az idejébe, turnékra is ráér, gyakorlattal és cuccal rendelkezik. Várjuk az ilyen paraméterekkel rendelkező lelkes dobosok jelentkezését!
Nem kizárt az sem egyébként, hogy egy-egy „deadbeats” koncerten még dobolni is láttok – pláne, ha befuccsol ez a kísérlet –, s a dobolást sem tervem abbahagyni, de nem szeretném, ha egy deadbeats turnét, vagy egy jó koncertlehetőséget azért kellene lefújni, mert nem érek rá a vizsgaidőszakom miatt. Nyilván a fordított helyzet sem lehetséges, azaz én sem vállalhatom a vizsgáim elbukását – ezért határoztam így. A döntésemet a többiek – még ha eleinte nem is örültek túlzottan –, elfogadták és tiszteletben tartják, mert belátták, hogy ha sikerül a dolog, akkor a zenekar felfrissülve, megújulva és megerősödve jön ki ebből a kísérletből. Teljes tehát az egyetértés a dologban! Más jellegű indítékok miatt pedig egy pár szólógitárost is szívesen meghallgatnánk!
Ja és akkor mielőtt elkezdődne: a deadbeats nem oszlik fel, nem léptem ki, nem rúgtak ki, a zenekar nem megy afganisztáni turnéra decemberben, s még csak aerobik kazettát sem hoz ki, hogy learassa a karácsonyi vásárlási hulllámot! Valamint, ha esetleg egy másik zenekarból bukkan fel nálunk egy kisegítő dobos, akkor az átmeneti jellegű, s az a zenekar sem fog feloszlani, aki azt a dobost kölcsönözte.
A jelentkezéseket tehát a deadbeats@netfabrik.hu címen, személyesen, illetve a 06-70-237-63-89-es telefonszámon várjuk!
üdv,
krsa
Igen bizony, KRSA baratunk jol fogalmazott, igy az elkovetkezo eddig
egyetlen lekotott koncerten (feb 7. real mckenzies) ha addig nem talalunk
allando dobost valoszinuleg egy beugro dobossal fogunk fellepni, akinek kilete egyelore bizonytalan. Mindenesetre a jo hir az, hogy noha ezek miatt az
atrendezodesek (es egyebb zenekari elfoglaltsagok miatt) nagy volt a csend a
zenekar korul, annyit bizton allithatunk, hogy a 2. nagy lemez szamai mar
irodnak, termeszetesen a szokasos deadbeat-style-ban lassan, de biztosan, es
ezekbol a munkalatokbol KRSA koma is kiveszi a reszet. Ugy hogy minosegi
valtozast a dobos poszt meguresedese nem fog hozni az uj notakban. Sajnos a
helyzet most igy alakult, de remeljuk, hogy ez csak lendit a zenekar
teljesitmenyen, csokkent KRSA leterheltsegen, es csak elore visz minket,
hiszen ami nem ol meg, az csak erosebbe tesz!
-Oxy
|