Ha mar a tortenelemnel tartunk: ossze-vissza vannak keverva-kavarva a fogalmak, meg az esemenyek. ha valaki a tenyekre hivatkozik, rogton lefasisztazzak, meg nyilasozzak, meg a fasz tudja mi.
A fasisztaknak es nyilasoknak pontosan ugy a pofajukba vagom az igazat, mint az antifasisztaknak. Ugyanis a tenyek tenyek, es bazzeg azok akkor is tenyek maradnak, ha valamelyik szelsosegesen fasz ideologia atirja azokat.
szalasinak annyi hulye elkepzelese volt, hogy a szemem fennakadt, mikor olvastam. Raadasul kurvara unalmasan ir, es ugy dumal, hogy elkezd egy mondatot mondjuk a szittyafoldrol, es befejezi a kakasok kopasztasanak keredeskorenel. magyarul hulye volt a stac. ha ezt igy lenyomom a hungaristaknak, akkor nagyon komolyan bujkalnom kell, mert valoban agyon akarnak verni.
De az igazsag igazsag.
Az antifasisztak meg olyan marhasagokkal jonnek elo, mint a nyilasok brutalis zsidoirtasa, meg hulyesegek.
Mostmar senki nem ismeri a tortenelmet?
Valamelyik nemet lap eppen nemregen azt hozta le, hogy Szalasi 800 ezer zsidot irtatott ki.
Itt kikapcsoltam a keszuleket, elovettem whiskis uvegemet, es addig kortyoltam a cowboy palinkat, mig beindult a taccs.
Hazudnak, es hazudnak.
Minden oldalon.
Mondjunk egyszar mar igazat is. nem baj, ha uti az eppen legdivatosabb politikai hitunket. Majd lesz mas. csak ne hazudozzunk, es hulyesegeket ne beszeljunk.
Fasizmus es antifasizmus helyett hallgassatok Sex Pistols-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|