képzeld most hívott egy barátnő aki ott volt a koncerten és azt mondta hogy másnap melóba végig a házibulit dudolta meg a himnuszt csodálatos nem ??halhatatlanok lettünk:)
hát ha már batromkodtál akkor igazán leszedhetted volna a 7-ei koncert ajánlóját.. megint a bal sarokban van a szavazógép. nem láti tőle semmit. bezártam. át fogunk költözni a punkportal égisze alá. már le van zsírozva a dolog.
ugyködtem a honlapon:)) az ftpn fent van egy tölts ki doc töltsd ki és küld el mailben meg persze töltesd ki a krúgerral is béci ok hogy tetszik a lap?
Sanyi. TÁmadt egy remek ötletem. Mivel a cédét csak nem adtad vissza így írd föl rá azt a programot, amivel szarakszol a honlaphoz és úgy add ide legközelébb. Tényleg. Mikor próbálunk? Mostmár csak ketten persze a vizsga végeztéig. Esetleg az Akinek gyakorlásához közösbe. a héten hétfő, kedd, szerda nem jó.
látom találtatok péntekre még egy gyengeelméjű zenekart:))
Krúger barátunknak mindenki szorítson hogy sikerüljön az érettségije!!
Nekem meg az év végi baszakodás:))
Pénteken gyertek minnél többen!! Nagyon jó buli lesz:))
Megint lesz botrány:))Béci péntekre hozol kamerát valamit már fel kéne tölteni a honlapra!!
Botrányzenekar? hát ez király:))
akkor csütörtök reggel 9kor próba!
Béci tudnál a zenekarnak 13rúgót kölcsönözni 10ig tudod terempénz
ha tudod csütörtökön hozd ok
Hmm.. nem. De akár föladhatsz egy hiredtést, hogy péntekre van egy hely koncertre a Ludasba. Vagy adjak én? A kábel most már világos. Nem írom le, hogy mikor hozd a gitárt, mert épp most beszéltünk telefonon.
A dobosotok otthagyta a komplett cinfelszerelését a Rocktogonban. Kokó elvitte magával, úgyhogy majd nála keressétek. Ja és szerintem az esernyődet is beleraktuk a tokba.