ekszplijited koncert is csak kétévente egyszer szokott lenni, ezért ha egy kedves sztrítpánk a kultúra után érez olthatatlan vágyat, akkor mennyen omladozó homlokzatra, még az is gyakrabban van. és akkor nem kell a blaháról eltűnt ingyen net portálon hallgatnia az empéhármakat
de, van fogalmam róla. ismertem igazi streetpunkokat... nekünk a sztrítpánkokkal van a bajunk, akiknek tényleg ennyi... anarchija, meg ekszplojted és pánksznotded, suli után ki a térre, este meg haza.
hát nem tudom én egy évig csöveztem pesten,nem azért mondom mert vagánykodni akarok vele,de nem is szégyellem.és ez kurvára nem arrol szol hogy exploitedpolo meg anarchiát.bár gondolom a kedves ''joci''nak erröl halvány fingja sincs
Mongyuk ebben énis egyet értek, bár szeretem a zenekart.
A szövegek tényleg jók.
Csak ez a felsöbbrendősködünkéskiakasztunkmindekitpánk dolog. ezért van ez az exploiedpúlóverjujde"gáz" megnyilvánulás.
Igazából szívem szerint én valami Csók és Könny vs. Omladozó Homlokzat Koncertturnét szertnék szülinapomra! :-D
te nem vagy normális bazdmeg. úgy látom, te itt csak kritizálni tudsz, csinálj zenekart, írj jobb szöveget!!! leszopom magam a hősök terén, ha ennél jobb szöveget te megírsz, mint amilyeneket a joci szokott. :)))