na akkor belekezdek a bizonyítványom magyarázásába.
1. igazad van cancan. "ideológiailag" korrekt a last hope utalás és az is, hogy egymás életmódjának tiszteletben tartása alap dolog egy kultúrált környezetben.
2. a párkapcsolatod helyén való és pozitív dolog nem azzal van a probléma, de még nem is személyesen a párodra haragszom, hanem a jelenségre.
3. én az életemet köszönhetem ennek a zenének. azt, hogy függetlenítem magam minden szar behatástól. azt, hogy az elhatározásom előtti napon nem dögöltem meg! azt, hogy tiszta szívvel nyújtottam kezet sokaknak a bulin is. és nem tűröm, hogy valaki rám nézzen és lebarmozzon, azért ahogy kinézek, ahogy élek, azért mert alázattal viseltetek a HARDCORE iránt. biztos jó fej lányok ők, csak ne nyilvánítsanak véleményt arról akit akkor látnak először meg ha nem is szimpatikus első látásra. habár igaz tényleg elég randa jelenség vagyok. de Iterrel is így voltam, nem volt először szimpi. itt a fórumon váltottunk pár értelmes szót és minden ok volt.
4. az meg nem igaz, hogy a karatés lányokat szeretem kifejezetten. de tény és való nem bírom a "csöves" punk karakterű némbereket. azt viszont hagyjuk milyen lányokat szeretek, mert azzal lerombolnám a Karatehuszár mítoszt. :))
5. utálok mindennemű feszültséget, szardobálást és egyéb olyan dolgot ami megosztja az így sem acél keménységű színteret. de lehet, hogy csak én vagyok olyan naív, hogy itthon is lehet egy olyan mint a '90-es évek Jersey-jében.
6. bármiféle sértő, kultúrálatlan vagy a HARDCORE szellemiséggel ellentétes nyilatkozatomért vagy tettemért bocsánatot kérek, csak próbálok előre haladni és nem elsüllyedni az élet mocskában
"The pride is forever!" |
|
|