Sid és Nancy - Love Kills (1986), rendező: Alex Cox
Sid : Gary Oldman
Nancy : Cloe Webb
Leirás : A film a botrányos Sex Pistols nevű angol punkzenekar basszusgitárosa és groupie barátnőjének története.
Love Kills.
Drug Kills.
Live Fast Die Young.
Nah, ébresztőőőő! Ébredjen má fel ez a topic!
Sid halott és az is marad, akárcsak Nancy. A Swindle film jó de lehetett volna jobb is. A Sid and Nancy alapmű akárcsak a Swindle. Aki nem látta az húzzon bele.
És kezd hányingerem lenni h újabban a 15 éves "pánk lányok" evvel a mondattal próbálnak a legjobb barátnőjükké felavatni : "Szerinted is Sid tök jó pasi volt??"
Sírni tudnék néha.
Ezt még nem láttam, de kiváncsi vagyok rá. A Swindle megvan videón valahol, mondjuk már vagy tíz éve nem néztem, mondjuk nem rossz, de szerintem nagyon egyoldalú, nem véletlen, hogy Lydon ki is vágatta belőle az összes szereplését. Úgyhogy már csak emiatt is érdekel más szemszögből a dolog. Le is töltöm gyorsan.
szerintem pedig jó, igazi punk film, lepusztult, nihilista, ostoba, néha kurva idegesítő, máskor pedig nagyon vicces, hamis pátosztól és hollywoodias húzásoktól abszolúte mentes másfél órányi bunkóság, méltó mighty-mighty Sid emlékéhez, én azt mondom.
Tényleg nagyon szar. Mikor először láttam a TV-ben elaludtam rajta és arra riadtam fel, hogy Nancy valami iszonyatos sipítozás kíséretében veri a patáliát. Alig vártam, hogy végre leszúrják. Ráadásul még a késelés is tök béna.
én szeretem a happy end-es filmeket! magyarul megvan valahol videókazin itt a szobámban, többször kerestem, de nem találtam meg.
Ha guevara feldobja a talpát a végén, de valami geci módon hal meg, akkor a róla készült filmet is megnézem.
Segítsetek már légyszi!Leszedtem az FTP-ről a Sid és Nancy-t de nincs hozzá felirat.És tök angolul szolal meg az egész film.Nem lehetne hozzá szedni vhonnan valamit??