Punk Portál - 2024. március 29.





 

Hírarchívum > Country Metal presents


Írta: xcrisx
Feltöltötte: xzoleex
Ekkor: 2006. feb. 15. szerda - 10:20

2006. március 10-11-én koncertezik a The Plague Mass és a Surviving The Sunset, Százhalombattán a Csónakházban és Győrben a Kentucky Music Pub-ban.
A The Plague Mass neve már nagyon sok embernek ismerős lehet, a régi zenekarukkal (Pledge Alliance) már beutazták párszor a vén Európát. Kissebb bonyodalmak után kiadták tavaly az első nagylemezüket "Visitation” a Noise Appeal ´Records gondozásában. Év végén voltak egy nagyobb nyugat európai turnén a bécsi Worlds Between Us-al akik már jónéhány alkalommal megfordultak nálunk is. Most fog megjeleni egy közös Split lemezük, amiről az egyik számot már meglehet hallgatni a zenekar Myspace oldalán. Nyár vége felé pedig a debreceni Choose Your Path társaságában mennek turnéra.
Punk, hardcore, metál, ezek mind megtalálhatók a zenekar hangzásvilágában. Ha meg hallgatod az albumot, úgy érzed magad utána, mintha egy úthengerrel bokszoltál volna. Olyan dinamikusan és frissen nyomják végig élőben a programjukat, hogy itt már mindenki felveszi a tánccipellőt. Érdemes egy pillantást vetni szövegekre is, amelyekben komoly gondolatok forognak az egyéniségről és a hard core/punk szintér „zártságáról”.
A Surviving The Sunset először fog Magyarföldre lépni. A demó kislemezük nagyon sok pozitív visszajelzést kapott. Most vették fel az új számaikat a stúdióban, de hogy melyik kiadónál fog megjelelni az még titok. A koncerteken már valószínűleg kapható lesz.
Ők kemény metál riffeket kombinálnak hardcore elemekkel és imocionális szövegekkel. Egy-két hajkorona repdeshet a headbangelő részek alatt és háce gyerekek! Semmi aggodalom! Nektek is lesz alkalmatok a tükör előtt próbált kung fu mozdulatok megmutatására!
Nézzétek meg egyszerűen a videót a zenekartól, akkor tudjátok miről is van szó.
A megörülést pedig mindkét helyszínen a Rollin Wallowin és a Sage fogja a tetőpontig fokozni. Rollin Wallowinékat már nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen már 3. évfordulójukat ünnepelhetjük Győrben. Megtalálható az „Engedj Szabadon” cimű számuk a Country Metal válogatáson. Remélhetőleg megengedi az anyagi keret és előrukkolnak a közeljövőben egy stúdió albummal is.
A Sage zenekara tartalmaz egy pár régi játékost a soraikban, akik megmutatják a nebulóknak hogy mit is jelent az, hogy melodikus hardcore. A tavalyi „Love And Die” EP-jük, amit a battai Heart Stúdióban vettek fel, még mindig kapható.
A koncert a Country Metal nevű mozgalom segítségével jött létre. Hamarosan meg fog jelenni a egy válogatás CD amin vidéki zenekarok lesznek hallhatóak. A korong a Hammer Records lágy kezeiben fog kerekedni.

Promó CD-ék a 2 osztrák zenekartól:
Győrben Kristófnál szerezhetőek be - mkristof@vnet.hu
Százhalombattán pedig Crisnél - crissage@freemail.hu

The Plague Mass
http://www.theplaguemass.com/
http://www.myspace.com/theplaguemass
http://www.noiseappeal.com/

Surviving The Sunset
http://www.survivingthesunset.com/
http://www.myspace.com/survivingthesunset
http://www.sureshotmagazine.com/(videó)

Rollin Wallowin
http://www.rollinwallowin.fw.hu/
http://www.myspace.com/rollinwallowin

Sage
http://sage.uw.hu/
http://myspace.com/sagehardcore
http://www.countrymetal.hu/