Punk Portál - 2024. április 19.





 

Főoldal > Mad Caddies (USA), Yellow Spots @ A38


Írta: A38
Feltöltötte: xzoleex
Ekkor: 2016. aug. 10. szerda - 11:29

A Mad Caddies hamar, már első lemeze után a punk egyik legjobb független kiadójánál, a Fat Wreck Chordsnál találta magát, és azóta is ott jelenteti meg lemezeit. Vidám ska-punkja valahová a Gogol Bordello, Rancid, Me First and the A Mad Caddies hamar, már első lemeze után a punk egyik legjobb független kiadójánál, a Fat Wreck Chordsnál találta magát, és azóta is ott jelenteti meg lemezeit. Vidám ska-punkja valahová a Gogol Bordello, Rancid, Me First and the Gimme Gimmes, a Leningrad környékére lőhető be. Aki tavaly ott volt a Bad Religion budapesti koncertjén, már láthatta a zenekart élőben, amelyik most sokkal illőbb környezetben, az A38 Hajón ad forró hangulatú klubkoncertet.

A budapesti Yellow Spots vidám zenei műfajokat sűrítő, látványos színpadi produkció, gyakorta múmiákkal és egyéb oda nem illő elemekkel kiegészítve. Szövegei őrült és viselkedés zavaros helyzeteket és karaktereket ábrázolnak abszurd, infantilis és morbid kifejezésmódokon. A zenekar neve a legendás Toy Dolls Worse Things Happen at Sea című számából származik. Vegyített zenei műfajok: neo-swing, psychobilly, happy punk, ska & surf rock.

Jegyár: 3000 Ft, elővételben: 2500 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón. A koncert és a Pesti Estek sorozat támogatója a Pesti Est.

https://www.facebook.com/events/1175762382446062/