Punk Portál - 2024. március 28.





 

Főoldal > INGYENES! A38 Session


Írta: A38
Feltöltötte: xzoleex
Ekkor: 2016. már. 9. szerda - 11:45

A hatalmas hazai siker nem véletlen: a Skywalker eszméletlen profin tálalja dallamos hardcore-ját, feszes riffek fölött pörög a géppuska-keménységű szövegelés, hogy aztán az egész tökéletes kórusban énekelt stadionhimnusz-refrénekben csúcsosodjon ki. Mindehhez remek klipek, hibátlan színpadi akció és kellő mennyiségű lazaság. A Skywalker Közép-Európa egyik legjobb HC-produkciója.

A 2012-ben alakult angol (essexi) Create To Inspire szintén dallamos hardcore-t játszik. Az együttesnek még csak most jelenik meg a második EP-je, de annyi már az eddigiekből is kiderült, hogy nagyon tehetséges és elkötelezett brigádról van szó. A Red Bull Studios 2014-es Live At Download versenyének győztese remek arányérzékkel váltogatja a keményebb durvulásokat az érzelmesebb "bro metal" részekkel, a szakajtós blastbeateket a tisztán szárnyaló énekkel.

A tavaly a While She Sleepsszel turnézó Create To Inspire a HC egyik igazi reménysége.

A belépés díjtalan! A koncert a Dürer Kertben (Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.) lesz. A koncert az európai tehetségeket támogató Liveurope programsorozat része.