Punk Portál - 2024. április 20.





 

Főoldal > Rockmaraton 2015


Írta: Rockmaraton
Feltöltötte: xzoleex
Ekkor: 2015. jún. 2. kedd - 11:43

Az új helyszínen, a városi nyüzsgéstől távol, a természet lágy ölén, ám mégis élhető és higiénikus körülmények között szórakozhatnak az érdeklődők. A kempinget sík területen, árnyékos fák alatt alakították ki, kémiai vécék helyett kulturált, 24 órában takarított angol vécék, és telepített zuhanyzók várják a táborozókat.

A kempingezésből kiöregedett vendégeknek a közelben több kedvező árú szálláslehetőség is kínálkozik kollégiumokban és magánszállásokon. A fesztiválterülethez a szigetet körbefolyó, sodrásmentes, biztonságos holtágban saját homokos strand tartozik.

Dunaújváros szinte az ország mértani közepében fekszik, könnyűszerrel megközelíthető mind autóval, mind vonattal vagy távolsági busszal. További könnyebbséget jelent, hogy a Rockmaraton és a MÁV-Start között idén is megkötött megállapodás értelmében a vendégek 50% vasúti kedvezményben részesülnek oda-vissza utazásukkor.

A magányos utazóknak lehet segítség, hogy az ország legnagyobb telekocsi rendszere külön felületet készített a fesztiválra utazóknak, amivel nem csak pénzt spórolhatnak, de ismerősöket szerezhetnek már belépés előtt. A városon belüli közlekedésben segít a rendezvény fix áras taxi partnere és a fesztivál busz is, ami a nagyobb kollégiumokat is érintve közlekedik a sziget és a vasútállomás között, a menetrendjét a vonatindulásokhoz igazítva.

A hetijegyek elővételben július 10-ig csak 12.990 forintba kerülnek, és SZÉP Kártyával is megvásárolhatóak.

Az idei fellépők: http://rockmaraton.hu/
HATEBREED
HELLOWEEN
AGNOSTIC FRONT
MAYHEM
NUCLEAR ASSAULT
DARK FUNERAL
DEATH ANGEL
UNEARTH
BIOHAZARD
DESTRUCTION
POWERWOLF
BROKEN HOPE
KORPIKLAANI
KATAKLYSM
THE BLACK DAHLIA MURDER
THE EXPLOITED
BETRAYING THE MARTYRS
DEFEATER
ARKONA
HIDEOUS DIVINITY
THE TOASTERS
TALCO

https://www.facebook.com/rockmaraton?fref=ts