Punk Portál - 2024. március 29.





 

Főoldal > The Idoru (búcsúkoncert + eredeti tagok is), Stubborn, Have No Clue, Caught The Flow @ Dürer


Írta: DUDURU
Feltöltötte: xzoleex
Ekkor: 2014. szept. 26. péntek - 09:53

2008-tól megfordultak az arányok, s nem megszokott módon többet játszottunk itthon, mint a határon túl. Talán ez volt a pont azon a bizonyos I-n, ami elindított minket az úgymond egymástól való eltávolodás le-ejtőjén.
2009 második felétől egy új korszak kezdődött úgy az Idoru, mind a hazai színtér életében. Fiatal és remek zenekarok tűntek fel a láthatáron, akik újrafogalmazták az eddigi irányvonalakat, s előidéztek egy generáció váltást a koncertre járók körében. Mi sem tettünk máshogy, újraalkottuk magunkat mind művészetileg, mind korosztályilag, és elindultunk megint a kitaposatlan úton, csakúgy, mint az előző felállással.
Nem sokat hezitáltunk a dolgokon, belevágtunk lehetetlennek tűnő projektekbe is, melynek eredményeképp a zenekari egység csak növekedett. Sosem méricskéltünk, sosem válogattunk vagy finnyáskodtunk, hanem mindent 1 lapra feltéve pozitív mentalitással mentünk előre a kultúrmisszió jegyében.
Különösen jó viszony alakult ki a Till We Drop, a The Southern Oracle és nem utolsó sorban a Leander Rising zenekarokkal (+Blind Myself+Insane+Grenma és még lehetne sorolni reggelig:D), a sok közösen eltöltött idő és élményt követően. LIKE!
***
A józan ész határait is súrolva mindent megtettünk ami bandától elvárható, de felemésztődött a motiváció, szem elől tűntek a célok. Az utóbbi egy-másfél évben a tőlünk megszokott tempó lelassult. A színtéri jelenlétünk bár nem vesztett minőségéből, de mennyiségéből rengeteget.

Elnézést, de ELFOGYTUNK!

Mondhatni, a körülményeink áldozataivá váltunk, mely -méltatlan- körülményeket mi magunk teremtettük a 12 évig tartó, bennünk rejlő alkotási vágyaink, elképzeléseink megalkuvás nélküli követésével, amely ki kell mondjuk, nem igazán nyert kompatibilitást a külvilággal! Ez a felismerés vezetett a döntéshez, miszerint abbahagyjuk az Idoru-t.

Talán majd egy másik életben, addig is a mostani halad tovább...
:)

Óriási KÖSSZÖNETT a Közönségnek és nekik:

Égiek, Család, Barátok, Anti-Barátok, Ródok, Ex-Tagok, Szervezők, Klubosok, Szállás adók, bizalmat adó Fesztiválok, Szponzorok, Támogatók, Stúdiósok, Producerek, Klipesek, Buszosok, Hangszerészek, Hangmérnökök, Artisjus, EJI, egykori Kiadók, Cseh sörözők türelmes Pultosai!

ui.1: Gyertek és tegyetek rá velünk még 1x utoljára! Lesz régi felállásos buli is csakúgy, mint a 10 éves jubileumin, lesz akusztikus blokk, targoncázó mezítelen női testek és szép férfiak a színpadon.

ui.2: Jah, és hallgassátok a 'Doru tagok projektjeit: Ghostchant, Tesstimony, Takkra, AWS, Shell Beach, Grand Mexican Warlock, New Dead Project és ki tudja még mik látnak napvilágot...

Event: https://www.facebook.com/events/1472313753022657/?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming