Punk Portál - 2024. április 25.





 

Főoldal > II. LIZ Feszt @ Pécs Est Café


Írta: DG
Feltöltötte: xzoleex
Ekkor: 2014. aug. 25. hétfõ - 11:07

A pécsi favágókat nem kell bemutatni: forgács, fűrészpor és meggyötört hangszerek jelzik útjukat. Annyi érdekesség lesz a dologban, hogy a dobok mögött Hanczik Dávid helyett Farkas Roli fog ülni, aki ezen a bulin debütál a Dirty Dawn-ban, illetve nagy valószínűséggel ez lesz a Don Gatto-ba átigazolt Nyúl utolsó bulija a Dirty-vel. A két zenekarban való ténykedés még neki sem megy, de ezen az estén még utoljára mindent belead. Hajrá Roli, hajrá Nyúl, hajrá Dirty Dawn!
21:00 Dirty Dawn https://www.facebook.com/dirtydawnband?fref=ts

Az Auróra zenekarról teljesen felesleges bármit is írni. Élő legendák, akik 1983 óta tolják a punkot rendületlenül. A győrszentiváni lázadók hamarosan új anyaggal jelentkeznek, mellyel visszatérnek előző lemezükre annyira sajnos nem jellemző lendületesebb vonalhoz, hogy azokat is a táncparkettre vonzzák, akik életükben nem pogóztak még. „Nem történik semmi című” friss daluk már látható a Youtube-on.
21:45 Aurora https://www.facebook.com/auroratheband?fref=ts

A Don Gatto ezen az estén már az új felállással pörköl oda: a mikrofont – ahogy arról fentebb is szó esett – Nyúl szorongatja, a dobos pedig a Sonic Rise-ból érkezett Kákonyi Gergő lett. Lesz egy új szám is, viszont a legutóbbi pécsi bulikon sajnos állandóan előforduló ökölvívás most remélhetőleg elmarad.
22:30 Don Gatto https://www.facebook.com/dongattohc?fref=ts

A folyamatosan turnézó Insane zenekart hiába súlytják állandó tagcserék, ezek a fővárosi bobok úgy látszik, elpusztíthatatlanok. Tavaly is felléptek a Liz Feszten és idén is itt lesznek. Dallamos metalcore arcletépés. Készüljetek!
23:15 Insane https://www.facebook.com/bandinsane?fref=ts