A fórum mellett immár élő chat-ben is részt vehetsz, ha a főoldalon az IRC menüpontra kattintasz

Punk Portál >> Fórum >> Gumiszoba >> ***Bunkóbácsi kultúrális pöcegödre***
Bejelentkezés - Elfelejtett jelszó - Segítség
A topik

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ... > Következő >> Végére

© Wolfman8válasz erre | adatok | e-mail - ma 20:58:10 (31390)
TVnél dolgozol? Most te mit csinálsz konkrétan, mert minden sztorid alatt más más munkahelyed van. :) Te vagy az új Havas Henrik? :)
[előzmény (31388)]

© #Murphyválasz erre | adatok | e-mail - ma 18:23:49 (31389)
ez meg mi mán?!
http://mandiner.hu/cikk/20100901_tilos_a_dohanyzas_szerdatol_az_aluljarokban

aztán el is hiszem, hogy majd mindnekit megleckéztetnek!! nyilván fogják a csöveseket, mert csikkeznek, beviszik az őrsre, aztán még mielőtt jól szétvernék őket a faszba, klaszul megánulszolják, hogy
1. legyen már valami szórakozásuk
2. kiszivároghasson pár videyo a YouTube-ra :DDD
azok meg örülnek, hogy legalább meleg helyre szállítják őket, és nem fagynak szarrá a picsába...

© #Murphyválasz erre | adatok | e-mail - ma 18:21:20 (31388)
FRISS rovat:

most voltunk tévével forgatni Hegyeshalom-Lébény környékén (nem messze Győrtől, ugye), mert norvég faszi osztrák határnál az igazoltatás elől megszökött, átjött magyarba, ott karambolozott az autópályán, majd ugrálni kezdett (nem vicc!!) és megpróbált átfutni a másik sávba a kerítésen keresztül, de elgyúrták... :S

bazmeg Magyarország újabban a norvégok vesztőhelye lett... két norvégot csináltak ki egy hét alatt... ha így megy, a végén még tiltott országként szereplünk Norvégiában... kínaiak is ide járnak hozzánk - úgy láccik fellendült a gyilkosság-turizmus :DDD
[előzmény (31381)]

© Wolfman8válasz erre | adatok | e-mail - ma 16:30:30 (31387)
már régóta segélyen vagyok, szal nem mondasz újat! :) Dyer szavaival élve szopod az államzsíros csöcsét! :)

Azt viszont hogy hogyan kapsz 40ezret egy hónapban számomra rejtély. Hogy is megy ez? Én most kapok 28k-t.
[előzmény (31386)]

© Bunkóbácsiválasz erre | adatok | e-mail - ma 14:42:02 (31386)
NA!
Most kérem az van, hogy segélyen vagyok:xD
Leseggeltem a már emlegetett 60ezeremberülaváróterembe című helyre és végigálltam. Bizony mondom én csak regisztrálni akartam pedig a regionális melóközpontba, erre aszongyák hogy jó, akkor majd utalnak addig is segélyt míg nincs melóm!
Ó hát akkor zsir. mennyi is, 40 ezer havonta.
Apám volt olyan rendes hogy fedezett a cégével, mivel ugye én 2 éve nála "dolgozom" bejelentetten. (Y)

Így kell ezt csinálni.
Majd lesz még ebből valami.

© Wolfman8válasz erre | adatok | e-mail - tegnap 20:45:22 (31385)
feltehetően, de csak ha van komolyságalapja. Ha írod, de nem történik semmi, akkor nem hiszem
[előzmény (31384)]

© Bunkóbácsiválasz erre | adatok | e-mail - tegnap 20:15:59 (31384)
Ezen sokat filóztam, nyitok egy 'ál-gyilkos' oldalt ott, és összevissza irogatom hogy kit ölök meg hogyan, akkor rámrugják a kommandósok az ajtót?
[előzmény (31382)]

© Wolfman8válasz erre | adatok | e-mail - tegnap 19:41:55 (31383)
áh nem kézenfogva, hanem szolgaként. Majd így rúgdosom hogy "hozzál sört te senkiházi, teeee!" a köcsög kis vágotszeműek úgy is szeretik az ilyet. :)
[előzmény (31381)]

© Wolfman8válasz erre | adatok | e-mail - tegnap 19:40:32 (31382)
Ha másra nem is arra jók a közösségi oldalak, hogy a gyilkosok lebukjanak. Már nem egy ilyet hallottam hogy a közösségi oldalon folytatott nyomozás vezetett sikerrel. Jee
[előzmény (31378)]

© Bunkóbácsiválasz erre | adatok | e-mail - tegnap 19:02:59 (31381)
Nahát milyen neve van, még rajzmestertéma is lehetne: Csaóó Fej!

Ezért ne járjon senki kínaival. Pláne fickóval.
(Most elképzeltem hirtelen hogy a következő RM talin megjelenik Wolf kézenfogva valami kínai fickóval...:xD)
[előzmény (31378)]

© #Murphyválasz erre | adatok | e-mail - tegnap 19:02:03 (31380)
tudod, mars bolygó meg ilyenek :)
[előzmény (31379)]

© Bunkóbácsiválasz erre | adatok | e-mail - tegnap 18:59:41 (31379)
Őő.. rossz a link.
De annyit azért kihámoztam belőle hogy Schmuck Andor dalra fakad.
Hát hoztad a formád, ugyanis 2 hetes videó, láttam már.:xD
[előzmény (31377)]

© #Murphyválasz erre | adatok | e-mail - tegnap 18:22:02 (31378)
mindenki csak Győrbe akar jönni koncertre, ám úgy tűnik elég veszélyes O.o
http://hvg.hu/itthon/20100902_norveg_diaklany_kinai_gyilkosa#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvg

© #Murphyválasz erre | adatok | e-mail - tegnap 18:14:17 (31377)
anyááááááááááááááád... ezen félóráig sírva visítottunk xDDD
http://www.indexveszprem.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=5872:schmuck-andor-dalra-fakad&catid=116:szoljon-hozza&Itemid=531

© #Murphyválasz erre | adatok | e-mail - tegnap 18:12:23 (31376)
apropó: OKJ-s túszejtő képzés most indul nálunk a megyébe :DDD

© #Murphyválasz erre | adatok | e-mail - tegnap 18:11:22 (31375)
igazi tréfarépa vagyol :)
[előzmény (31368)]

© Bunkóbácsiválasz erre | adatok | e-mail - tegnap 15:17:21 (31374)
Nem is rossz ötlet.
Úgy kell szerezni melót mostantól hogy a munkáltatónak elraboljuk egy rokonát / feleségét, és váltságdijként főállást követelünk! Jee!
[előzmény (31373)]

© Wolfman8válasz erre | adatok | e-mail - tegnap 14:12:49 (31373)
olyanok ezek mint mikor hív a túszejtő a filmekben. nem veszik fel, túráztatják, mert úgy se fogja letenni! :D
[előzmény (31372)]

© Bunkóbácsiválasz erre | adatok | e-mail - tegnap 12:53:06 (31372)
Ma elcsesztem egy melót, de cikin...xD
Expressz: 'Állás pályakezdőknek irodába'
Óóó szuper. Hívom. Hívom, hívom hívom hívom... nem veszik fel. Ideges leszek, megint hívom. Közbe már városba vagyok, jó zajos minden, jusztis hívom megint nem veszik fel csak kicsöng.
Na igy hangosan röffentek hogy "A kurva isten bassza meg a - fasszópó tetves kurva anyátok basszátok meg!
Namost a kötőjeles résztől épp felvették...:xD:xD
- Micsoda? Tessééééék??
upsz mondom SEMMI, és lecsaptam.:xD
Számom kijelezte, erről se hívom már többet.

© Wolfman8válasz erre | adatok | e-mail - tegnap 09:43:10 (31371)
na oszt akkor mi van? Kolegák leszünk? :) Már kétszeresen is :D
[előzmény (31367)]

© Wolfman8válasz erre | adatok | e-mail - tegnap 09:37:34 (31370)
Ez úgy van, hogy ha nem végzed el az egyetemet, akkor sajnálkozol és szánod magad hogy de hülye vagy hogy nem csinálta meg, ha meg elvégzed, előbb utóbb rájösz hogy úgy se a saját szakmádban fogsz elhelyezkedni, így már szinte bánod hogy elbasztad rá az időt.
[előzmény (31367)]

© Wolfman8válasz erre | adatok | e-mail - tegnap 09:34:08 (31369)
mondtam hogy bélyegző nélkül nem ér semmit, az teszi hivatalossá, mint mondjuk egy aláírás, csak ez az intézmény aláírása.
[előzmény (31365)]

© Bunkóbácsiválasz erre | adatok | e-mail - 2010-09-01 23:49:25 (31368)
Ja a Discoveryvel meg vigyázzatok:xD
http://kuruc.info/r/4/65219/

© #Murphyválasz erre | adatok | e-mail - 2010-09-01 19:26:52 (31367)
jól teszik, lassan én is kezdem megbánni, hogy ennyi évet elpazaroltam rá...
[előzmény (31364)]

© Bunkóbácsiválasz erre | adatok | e-mail - 2010-09-01 16:53:40 (31366)
Ja és még a 'munkaközpontok'...
1: bemész, ülnek bent 60000-en de komolyan. Síri kuss, és vagy fél óráig nem megy a sor. Már olyan érzésem van, mintha valami kussolós istentiszteleten ülnék, ott ül a 60000 ember és ülnek bazmeg... Egy másik szobába meg állitolag épp "van bent valaki". Fél óráig....
2: egyik helyről a másikra küldenek. Egyikbe közlik hogy már elmúltál 20, menj a másikba - ott közlik hogy o o o itt csak diplomásokkal foglalkozunk, menj az előzőbe. Mondom hogy ott már voltam - akkor menjek a harmadikba - ott meg közlik, hogy ez nem az én körzetem, másik kerület, menjek vissza az előzőbe.

A kurva anyjukat a diák geciknek komolyan - ott aránylag tisztességes, ha diák vagy - bemész, és fél óra múlva tényleg van melód.
De miféle kiváltság ez, hogy rohadjanak meg, nekik ott a szaros sulijuk, foglalkozzanak azzal - de elveszik a normális melókat hétköznapi emberektől.
Dögöljön meg az összes diák geci.

© Bunkóbácsiválasz erre | adatok | e-mail - 2010-09-01 16:47:32 (31365)
Ez az egész egy undorító tortúra úgy ahogy mondod.
Tulajdonképp ez az egész rendszer egyetlen egyre tanítja az embert: hogy hogy CSALJON, HAZÚDJON, és próbálja kijátszani az egészet, mert normálisan lehetetlen már csinálni.

Most tessék pl, én már arra vetemedtem hogy fiktív iskolalátogatásikat terveztem (hamistitottam). Meg fullra feltunningoltam kamukkal az önéletrajzom. És tuti nem vagyok egyedül.
Erre tanít ez az egész, mert előbb utóbb más módja nem lesz a továbbjutásnak, az ember olyan szinten megakad, hogy abból csak törvénytelen lehet kijönni.

Komolyan már bele se gondolok, mi a szar lenne velem, ha nem lennének ilyen pénzesek itthon.... Az ziher hogy csöves lennék, vagy valami nagyon de nagyon legalja....:S
Pedig én is próbálkozom ám basszameg. De SEMMI. LÓSZAR.
Ügynökmelók (zaklatósak), köszönjükvisszahívjuk, kamu hirdetések (termékbemutatók), illetve SZARUL KÖZÖLT hirdetések: (múltkor direkt úgy keresek rá ami a végzettségem, erre lebasz a főnök, hogy Dehátideközgazdászdiplomakell, és plussz a mailcimes állások amire basznak írni.
És akkor ne legyek csaló én is....

Ez van.

Ja a mai kamu-iskolalátogatásival meg bebuktam...
Pecsét nélkül nem fogadták el... Sőt szerintem le is vágták hogy én nyomtattam, mert csúnyán néztek rám nagyon....:xD
A következő helyen meg beszartam, tele volt térfigyelővel, és az utsó pillanatba kijöttem. Ki is basztam a kukába az egész pakkot, a cd-t amire kiirtam a filet meg behajitottam a metró alá.:xD

Én tényleg nem tudom mi lesz így.
[előzmény (31361)]

© Bunkóbácsiválasz erre | adatok | e-mail - 2010-09-01 16:40:27 (31364)
Kopogtass át Authékhoz, ők mondták hogy tudnak. Én spec most nem tudok, mert a baráti köröm legnagyobb része messze elkerüli a felsőoktatási rendszert.
[előzmény (31362)]

© Wolfman8válasz erre | adatok | e-mail - 2010-09-01 15:31:27 (31363)
igen igen, ez tökéletesen így van, ezen már én is szörnyülködtem. Ha keresel munkát nincs semmi ahova jó lennél jelenlegi állapotodban csak ilyen MLM szarok, amiket meg nagyon akarsz az meg szakmai tapasztalat! De hogyan? Hol lehet 1-2 év szakmai tapasztalat ha mindenhova kell??? Ez ilyen 22-es csapdája, hogy egyszerűen nem tudsz előrébb lépni mert tapasztalat kell abból ahova nem vesznek fel csak tapasztalat!!!??? :-s Na ez egy DALIANT SUCK!

Van még amit mondtál a telefonálgatás. Komolyan menjek el és telefonálgassak embereknek amit én is rühellek ha felhívnak???? Na ne röhögtessenek már!

Vicc ez hogy a tökéletes kolegát keresik, ahelyett hogy felvennék az embereket aztán ha nem jó, panasz van rá, nem halad akkor kirúgni a gecibe! nem lenne egyszerűbb??? Ezt mondjuk nem tudom de az embereknek legalább lenne esélye! :(
[előzmény (31361)]

© #Murphyválasz erre | adatok | e-mail - 2010-09-01 13:46:04 (31362)
hát levelezőre simán :)

amúgy nem tudtok szerezni valahonnan diákra matricát??
[előzmény (31348)]

© #Murphyválasz erre | adatok | e-mail - 2010-09-01 13:43:41 (31361)
napokban dühöngtem, míg meg nem találtam ezt a Discovery Hungary-t (mondjuk ez is csak részmunkaidős cucc lesz, napi 2-3 órában), hogy nem hiszem el, nem lehet találni semmi értelmes (normális) melót egy akkor városba, mint Győr, a faszomba!! kb. 2 hónapja folyamatosan küldöm a CV-ket mindenhova, ami egy kicsit is számításba jöhet, erre kb. olyanok keresnek meg, akik: MLM-szarságba vannak benne, buzi biztosításokat kell házalva elsózni, tököm tele van... ami fasza hely lenne, oda legalább 3-4 éves szakmai tapasztalat kell, aztán mégis hogy a büdös faszba szerezzem meg azt az X éves tapasztalatot, ha mindenhova csak az ilyen "übertapasztalt" embereket veszik fel, gyakorlatként meg semmit nem lehet csinálni, mert féltik a presztizsüket (konkurenciát látnak bennünk) meg kb. leszarják az embert, ha ott van. gyárba meg csak nem fogok menni monoton 12órás, műszakos izére, annyira csak nem fogom lealacsonyítani magam. másik szóbajöhető dolog ilyen adminisztratív munka, aminek alapkövetelménye: érettségi, alap számgéptudás - de faszom, most ezért tanultam vagy mi!? meg ezek a 4-6-8 órás call-center rábeszélős, zaklatós lófaszok is, csináltam ezelőtt párévig suli mellett, de nehogymár egy ilyenbe kelljen munkálkodnom, miután végeztem... és az a legjobb, hogy az eddig elküdött kb. 50-60 önéletrajzomra kb. 3 darab visszautasító jellegűt kaptam, a többi helyről basztak írni, hát kapják márbe, hogy ennyire foslusták!! summa summarum kb. kurvaanyját az egész magyarországi oktatási rendszernek, mert ami ilyen néven folyik itt ebben az elbaszott országban az kérem egy kibaszott hatalmas vicc, másrészt meg katasztrofális, komolyan...

mindjárt gyorsan alapítok egy pártot, vagy beállok polifikusznak, azt megszedem magam :)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ... > Következő >> Végére