napokban dühöngtem, míg meg nem találtam ezt a Discovery Hungary-t (mondjuk ez is csak részmunkaidős cucc lesz, napi 2-3 órában), hogy nem hiszem el, nem lehet találni semmi értelmes (normális) melót egy akkor városba, mint Győr, a faszomba!! kb. 2 hónapja folyamatosan küldöm a CV-ket mindenhova, ami egy kicsit is számításba jöhet, erre kb. olyanok keresnek meg, akik: MLM-szarságba vannak benne, buzi biztosításokat kell házalva elsózni, tököm tele van... ami fasza hely lenne, oda legalább 3-4 éves szakmai tapasztalat kell, aztán mégis hogy a büdös faszba szerezzem meg azt az X éves tapasztalatot, ha mindenhova csak az ilyen "übertapasztalt" embereket veszik fel, gyakorlatként meg semmit nem lehet csinálni, mert féltik a presztizsüket (konkurenciát látnak bennünk) meg kb. leszarják az embert, ha ott van. gyárba meg csak nem fogok menni monoton 12órás, műszakos izére, annyira csak nem fogom lealacsonyítani magam. másik szóbajöhető dolog ilyen adminisztratív munka, aminek alapkövetelménye: érettségi, alap számgéptudás - de faszom, most ezért tanultam vagy mi!? meg ezek a 4-6-8 órás call-center rábeszélős, zaklatós lófaszok is, csináltam ezelőtt párévig suli mellett, de nehogymár egy ilyenbe kelljen munkálkodnom, miután végeztem... és az a legjobb, hogy az eddig elküdött kb. 50-60 önéletrajzomra kb. 3 darab visszautasító jellegűt kaptam, a többi helyről basztak írni, hát kapják márbe, hogy ennyire foslusták!! summa summarum kb. kurvaanyját az egész magyarországi oktatási rendszernek, mert ami ilyen néven folyik itt ebben az elbaszott országban az kérem egy kibaszott hatalmas vicc, másrészt meg katasztrofális, komolyan...
mindjárt gyorsan alapítok egy pártot, vagy beállok polifikusznak, azt megszedem magam :) | |
|
|