tényleg én is kíváncsi lennék a többi dlara, várom mielőbb a megjelenést!
és hogy offoljunk is, most írtak k-town-ból, hogy adam és a p119 nagy része börtönben van a kilakoltatás miatt, úgyhogy cucunak a "tollából" a p119-et valóban pozitív jelzőként veheti a zenekar...!
zs*
aki a thrashpunk mennyországba akar kerülni az jöjjön ma 'prémbe a deszkásmajálisraaaaaaaa!! buli vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-aa-aaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!
Akkor hogy lenne értelme a topiknak? nem az a lényeg, hogy beszélünk erről a zenekarról legalább? Nem lett se lefikázva se hájpolva, leírtam hogy mi jutott róla eszembe és kész.
Amúgy meg amelyik bandához hasonlítottam, az kurvára dicséretnek számít, már ha ismerné valaki a paragraf 119-et...
sztem hülyeség itt egymást húzni hova sorolnátok ezt az új bandát.
ilyen alapon végigvehetnétek még vagy féltucat bandát és eljátszhatnátok ugyanezt.aki meg nagyon ráér vezessen inkább kisnaplót,mert ennek a topiknak így sok értelme nincsen.
amúgy a számok szerintem faszák,kíváncsi vagyok élőbe is ilyen tökös lesz e
most azért mert van kb 3 d-beat meg 2 'thrash'punk banda itthon nem kéne szerintem ilyen messzemenő következtetéseket levonni..
főleg, hogy szerintem messze áll ez a banda a thrashpunktól, inkább a kid dynamite gyorsabb részeihez tudnám őket hasonlítani. abból meg legyen csak minél több banda.
hallgasd meg a masquerade c. számukat, meg a paragraf mondjuk fuld af lort-ját. Nem azt mondom, hogy egy az egyben ugyanaz, csak az jutott róla eszembe... No meg a pfa:)