Helló!
Én teljesen friss hozzászó vagyok és nem kívánok többet beírni e fórumba. Egy kicsit elkésve reagálok a dologra, ezt nézzétek el nekem.
Hallottam erről a vitáról, de nem az alvin kapcsán. Én szem.szerint nem vagyok egy alvin fun, viszont az Utolsó Alkalom az egyik kedvenc zenekarom és bánt, amit írtál kedves Teal!
Kezdeném azzal, hogy nem Vírus zenekara volt annak idején az U.A. , csak egy gitáros volt a zenekarban. Kb. 4 év után, nem hinném, hogy Vírust és az U.A.-at egy lapon kéne említeni!
A másik , hogy nem igazán értem, hogyan lehet összehasonlítani az egy műfajon belüli, de teljesen más szövegvilágú és különböző mondanivalót eléneklő zenekart. Én nem akarok bántani senkit, de, ha nem így gondoljátok , nyugodtan fel lehet menni mind a két honlapra és hallgassátok meg a különbséget. (www.utolsoalkalom.com)
A harmadik : az igaz, hogy nem esnek félholtan össze a síró, örjöngő csajok a koncerteken, viszont kevés olyan zenekart ismerek, akik a koncert után a velünk a közönséggel együtt isznak, dumálnak és nem néznek le másokat! Teljesen közvetlenek, mintha ezer éve cimborák lennénk! Tisztelendő!Ha már választani lehet az örjöngő tömeg és, bár kevesebb lélekszámú,de sokkal barátibb és őszintébb zenekar koncertje között akkor én az U.A.-t választom!
A negyedik, hogy azt meg egyenesen furcsának találom, hogy közhelyesnek nevezted a zenekart, mivel, hogy éppen az az egyik ok, amiért szeretem őket és lehet, e miatt nőtt a táboruk, mert mind zeneiségében, mind intellektusában egyértelműen eltér az u.n. "átlag" magyar punktól.
Ezzel nem akartam az U.A.-at ajnározni, nem róluk szól az egész vita, ez a fórum, viszont nem kéne fikázni egy másik zenekart, akiknek köze nincs az egészhez.De ez az Én szubjektív véleményem.
Ha vkit mégis megbántottam ezzel, akkor ezer bocs!
Banderasz. |