Na, tudtam nem fog az 56-os faszfejség baj nélkül menni. Eleve úgy volt hogy én 5-ik óra után lelépek, csak épp az igazgató helyettesbe botlottam... Szóval végig kellett hallgatnom azoknak a meghülyítetteknek a dumáját, akik szart se tudnak az egészről, csak tud járni a szájuk hogy büdös kommunisták. Véletlenül a magyar himnuszt is elfelejtettem énekelni, a végén meg rettentően fájt a kezem és inkább nem tapsoltam. Taps helyett meg egy hülye osztálytársam (tipikus loki meccsre járó, ultra-barom töriből 1-es hungarista fasiszta segglyuk, akit ellátnak a szülei) elkezdett zighejezni, azaz bemutatta hogy üres a feje.
Amúgy beszarás mekkora idióták ezek. Olyan idézeteket mondtak hogy az eszem megállt. Ilyen nyomi történetek, hogy egy 14 éves gyerek elment az emberek közé és szegény meghalt. Ó, ezen majdnem sírva fakadtam! Szegény gyereknek biztos sírtak a szülei! Ahelyett hogy mikor látják hogy el akar menni buzulni jól felpofozták volna!
Meg volt pofájuk valamelyik gyerek szövegébe belerakni hogy "nem voltak fasiszták közöttük". Igen, hát persze! A kis nyilasok felébredtek! Örülök hogy odavesztek!
Miért nem olyan táblákkal mentek, hogy "nem akarok dolgozni", "azt akarom hogy nyalják ki a seggem", "gazdag voltam amíg nem jöttek a szovjetek" - őt biztos nagyon megsajnálták volna - vagy egyszerűen horogkeresztes zászlóval.... |
|
|