Sok vidéki nem szereti pestet, és ez forditva is igaz. Nagyon rosszul esik ha nem vesznek amiatt emberszámba, mert te nem a "nagy" pesten születtél, söt még neadjistem "fujj"tájszolásod is van (paraszt vagy ). holott ugyanolyan emberek vagyunk !! Pestet azért szeretik, mert ott megvan minden, jó koncertek, bulik, stb. De az mért jó hogy a koncerten mindenki taj részeg és megy a züllés ? Vidéken, legalább jó a hangulat, igazi barátaiddal igazi szorakozás. Pest drága !! Pesten az utcán nem védenek meg! Pest egy kicsinyitett amerika,a Mo-i elnyomás hazája. Pesten már lassan mindenki sztár, az emberi érzések teljesen háttérbe vannak szoritva. A kormány is már szinte Mo helyett csak Pesttel foglalkozik, mintha a többi város már nem is számítana !! Vidéki vagy akkor nincs lehetöséged, Pest undorito, kihasznál, kifacsar. Én nem azt mondom , biztos van sok joérzésü jo felfogásu ember is pesten, és vidéken is sok a bunko, abnormális, sötét, de mégis más. Ez a pest-vidék ellentét mindig mg lesz amig ilyan nagy a korrupcio. Pestnél sokkkal kulturáltabb, aranyosabb városok vannak, ahol boldogabb lehet az élet. Én nem szeretem pestet, nem szeretek az utcákon sétálni, nem szeretek ott bulizni,stb.. Nem szreretek, mert nyomaszt egy olyan város ahol uazon a sarkon van csöves és sznob ember, ahol a pénz körül folyik teljesen minden, ahol nincs soha nyugalom. vidéken szebb, jobb, nyugisabb(de nem unalmasabb!!) az élet. De prsze mindenki azt szereti ahol született. De mégis, sok pesti nem szereti pestet, ez vajon mért van ? Hát azért, mert pest szar! van pár oszt társam akik pestiek voltak anno, uolyan normális emberek, és nekem nem is az emberekkel, hanem magával pesttel van bajom. Nem a polgárokkal, hanem az ottani hatalmaskodokkal. Különben nekem mindegy hogy pesten pesten laksz vagy budán, vagy pest mellett uaz a szar mind ! DE nem akarok megbántani semmilyen pestit. És bocs ha hülyén fogalmaztam, mert lehet hogy igy még én is bele tudnék kötni itt ott, de majd elmagyarázom akkor, mert nem akarok félreértést. |
|
|