"Ez a totál tehetségtelen zenekar a mai divatos közhelyes, piacra járós dumákat foglalja kecske-és kínrímekbe így hát semmiben sem különbözik a több tucatnyi nyugdíjas ill. "idősek otthona" zenekartól,max. annyiban hogy azok nagy része jobb zeneileg mint ez a fos.Tökéletesen illeszkednek a korszellembe ezekkel a baromságokkal,magyarán ebből egy tucat pont tizenkettő. Se egyéniség,se önálló gondolat csak a mai divatnyudgíjasok majmolása.Szar az egész úgy ahogy van.A punkhoz semmi köze,tarajos nyuggerek." :-)
Meghallgattam az Ígéret című remekbe szabott slágert, akkor most ti is hippik lettetek? Mert ugye van az a sor, hogy "Örvendjünk mert pusztul a föld", és ti ilyen csúfúlós zenekar vagytok, ahogy hallottam, szóval ezt biztos nem komolyan mondjátok, hanem csak csúfúlásból, tehát biztos pont az ellenkezője igaz, azaz ne örüljünk annak, ha pusztul a föld. Ez meg tök hippis. Légyszi, ne okozzatok csalódást.
A tegnapi falhoz állítástól meg még mindig fáj a hátam, mert púpos vagyok, és kényelmetlen volt ilyen sokat egyenes háttal állni. |
|
|