Elbeszelunk egymas mellett, es nem igen latod az ok-okozati osszefuggeseket, hagyjuk is a picsaba ,mert "tul mely" a tema, ahogy irod.
Kozel ket evig dolgoztam kozvetetten vagy kozvetlenul ugyfelszolgalat mellett, sok penge es sok igen hulye tarsasagaban, es nem tudnek neked nemzetiseg specifikus dolgot mondani. Tudnek meselni az elbaszott rendszerekrol, a 3 naponta valtozo szabalyokrol, kivetelekrol, az alul szervezett traningekrol es az elbaszott szervezesekrol.
Nem tudom az angolok hogy toborozzak a nepet, de mindig is a fejetol buzlik a hal: olcso munkaero, olcso betanitas, katasztrofalis kiszolgalas, es hidd el aki ott ul, pironkodik rendesen egy jogos reklamacio utan.
A quebeci temat azert mondtam, mert volt szerencsem egy csajjal talalkozni, aki egesz eleteben ott elt, es egy kurva szot nem ertett es beszelt angolul, valamint multkor behuztam egy fasza montreali Oi banda Ep-jet es pont a kiejtesukon mosolyogtam.
BC = Kis-Anglia, emeletes buszokkal. Talan eleg jo ajanlo level, hogy egy ir ismerosom pont ezert ruhelli azt a helyet, mert "tul britt!":D de azert csinalt ket fasza interjut a DOA es Subhumans bandakkal, csakhogy legyen zenerol is szo.
Pakik nem erdekelnek, kornyezetemben nincs egy se, tul posh kornyeken lakom es dolgozom. |