Igazából, azt vettem észre, hogy a Captain Oi! cuccok közül, pont az Oi! részleget ejtitek magasról. Finoman fogalmazva, nem nagyon kedvelitek ezt a fajta zenét, és igazán nem is mentek utána, csupán a booklet infókból írtok ki néhány sort (Resistance 77, The Strike)...infó tartalma nulla, az ízlésvilágotokat ismerve, pedig kap egy elég gyenge besorolást a banda. A Business-t régóta nem kedvelitek, viszont a Resistance 77-t csúnyán lehúztátok, ami nem lenne gond, ha tényleg szar lenne, de mindenféle érv nélkül lehúzzátok...tudom nem jelent sokat, hogy az angoloknál meg dicshimnuszokat zengenek erről a lemezről. Igazából csodálkozom, hogy ilyen rövid kritikák után még jó fej veletek a Captain Oi!. Bár most majd kitehettek magatokért, mert jövő hónapban lesz 3 szép Ramones albumunk.
A Grovernél az a gáz, hogy két sorban kivégeztek egy-egy zenekart. Igazából nem tudom mit vártok a Grovertől. A ska nem rock'n'roll, Ti pedig egy punk zine-t csináltok. Nem érnek sokat ezek a kritikák sem, ráadásul még csak nem is viccesek, csak gyorsan odaböffintettek valamit. Jó mondjuk, hogy a Toasters -ről fingotok nem volt még egy éve, hogy micsoda, azóta lehetett volna fejlődni ska téren is, vagy csak magatokról állítotok ki szegénységi bizonyítványt...
igazából az fúrja az oldalam, hogy Európa két legfaszább kiadója jófejkedik, és igazából nem veszem azt észre, hogy Ti ebben korrekt partnerek lennétek . A negítv kritika nem gáz, de amit Ti írogattok, az még kritika sem...
Ismerem a nyomdai szenvedést, de ha ezen múlik érdemesebb bővíteni a lapot, és sokkal nagyobb figyelmet szentelni a recenzióknak. |