"...miért ne jöjjek Tankcsapdával, az nem elég punk, akkor mi az, diszkó?" - szerintem te egy enyhe fogalomzavarban szenvedsz, vagy ezeket nem gondolod komolyan amiket írtál? ha az utóbbi, akkor bocs, ha nem, akkor inkább nézz utána 1-2 dolognak :S
én kötöszködök??? szerintem te kötöszködöl! te kezted! nézz csak vissza! 4 éve... persze, fogadjunk a Happy Gang-el kevered! miért ne jöjjek Tankcsapdával, az nem elég punk, akkor mi az, diszkó? szerintem te ne szójjál be énnekem, mert én hallgatok Ofspringet is, amiről fogadjunk halvány lila fingod nincs! szerintem asse tudod, mi az az anarchia!
Aha. Én utoljára Tankcsapda koncerten négy éve voltam. És tudom, mi az Exploited, sőt lehet hogy pont nem a Tankcsapdával kéne jönnöd csicska gyerek. Te nem tudod, h kivel akarsz kötözködni...
figyu... azt tisztázzuk, hogy én már másfél éve rendszeresen járok Tankcsapda koncertekre, úgyhogy azt inkább hagyjuk, hogy mit növök ki! fogadjunk, te azt se tudod, mi az Exploietd, hát elárulom, hogy Wattee a legnagyobb punk a világon, oké?