ráadásul még zsét se adnak mert kötelező gyakorlat az egyetemen... jól elbasszák az ember júliusát... :P na mindegy azér vannak ott jó cuccok. :S csak kicsit uncsi 300 darab villamoskapaszkodóba való anya furatába menetet vágni. :)
azt hiszem, én kifogtam a létező legjobb nyári melót... lovakkal foglalkozom, amit imádok, heti 25 ezret kapok lovastáboronként, és meglepően türelmes vagyok a kissrácokkal... ráadásul így folyamatosan a Mamilovam közelében vagyok, és délutánonként hosszabb időre is ki tudok rajta lovagolni... csak az a fránya koránkelés:)
Én diák- és munka szövetkezetnél tengődöm, mert nem vesznek fel sehova dolgozni a sulim miatt. Othonról semmi, már nem is lakom ott. Ki lehet ilyenekből hozni 50-60 rongyot havonta, suli mellett és még nem is kötelező diáknak lenned...
Bár velem most kibasztak. Nem osztottak be, így veszélybe kerűlt a tandíjam... Gecik.
basszus segítsen vki mit lehet ilyenkor csinálni!
kell a melóhoz iskolalátogatási,anélkül nem alkalmaznak sehol,a suliban viszont azt mondták,hogy a ballagással lejárt a tanulói jogviszonyom,ők már nem adhatnak nekem. ilyenkor mi a pöcs van?