"Járőrútvonalam alatt arra lettem figyelmes, hogy a ... téren egy illető a padon fekszik és csavarog. Odaléptem hozzá és felszólítottam, hogy igazolja magát. Erre ő azt mondta, hogy szopjam le. Miután ez megtörtént, a kerületi kapitányságon előállítottam."
"nagyon szerettem mindig is az utcai harcot és a dzsungel háborút"
"ha egy nemierőszak áldozatát szállítja haza utána kitakarít mindent"
"gyomlálom a kertet, azt látom a szomszédasszony feje lángokban áll"
- "hogy ne lennék indulatos?! leégett a fél arcom és a hajam"
- "jólvan mit sírsz bazdmeg, majd meggyógyulsz!"
Van még itt olyan topic ahol nincsenek ál-nickek?
De, hogy ne offoljak:
A kissé részeges és elég gyakran illuminált állapotban tanító földrajz tanárom kedvenc beszólásai:
"morzsolódó levegő"
"megmértük a temperáját (=hőjét)"
"egy hegy 0m tengerszint feletti magassággal"
"egy hegy akár egy sziget"
"és ebből következtek a következmények"
"láttak már olyan filmet amikor a tengerparton lovagoltak a szerelmesek? (értsd félre!)"
na és ez mi????
"nem adjuk fel,nem adjuk fel testvéreim harcra fel"
ha ha ha ha ha ha ha ha
ez egésszéges fejbőr ha ha ha ha ha ha
nem helgatok ijet csak kiváncsi voltam rá és meghalgattam,na meg nem fikázom ugy a skinek zenéjét hogy azt se tudom hogy mit énekelnek benne.(de most már tudom)
"Sajátságos adománya az Istennek a szivekbe oltott s emberméltóságunk legszebb jellemvonása:a hazaszeretet érzése!A bujdosónak egyedüli társa, a minddenkitől elhagyottnak hűséges barátja, szegénynek-gazdagnak élő talizmánja ez, mely-ha-bár az évek szállnak, mindig kebelén marad."
Elso gimis osztalyfonokunk, enekesunkhoz:
-Gyuri, rolad pl semmit nem tudok... te mit szeretesz?
-???
-hat ilyenekre gondolok, hogy zene, etel, ital, hobbi...
-hat.. szeretem az offspringet
-Nahat! Szereted az _osztrigat_?
jo idezetbol annyi van mint a szemet.. kedventz szamtech tanarom a gimibol mondodtt olyanokat, hogy
"az egyik 99 a masik egy hijan husz"
meg haveromnak ilyet
"ur isten hogyan beszelhetsz ekkora baromsagot, hat mar vagy 16-17 eves vagy.. ilyen korban mar apa lehetnel.. ha lenne olyan lany aki bevallalna az apasagot neked (!)... persze a lanyok kozott is vannak hulyek..." micsoda gondolat menet!!!!!!!! volt egy par ilyen barom beszolasa nekem pl
"gergo mit ugralsz itt ebben az offspring (fonetkiusan ejtendo S-sel nem sz-szel) ruhaban" ertette mind ezt az offspring puloverre... nemtom volt egy par frenetikus beszolasa az oregnek.. imadtuk!
de kedvenc idezeteim mind humoristaktol valok
"they're thinking of banning toy guns, and they're going to keep the FUCKING real ones!" -George Carlin
van egy kenyérsütő gép, német és az a neve hogy profi-backautomat - erre a magyar forditásban azt irták hogy "profi bank automata"... végül is nem tünt fel a forditonak hogy a továbbiakban miért kell tojást meg lisztet tenni a bank automatába...