Jujj! Te törékeny leányzó! Óh, de megijedtem, s de meghatottál...
:-((((
Most erre mit kéne mondanom... Hogy hol leszek 10 év múlva? Remélhetőleg valahol jegyzőként, vagy egy állami intézménynél... Ha nem akkor valami kis céget választok munkahelyemnek!
Hogy egy életre szól-e? Hát ahogy vesszük. Felhozom példának a deep purple-t: ők amilyen vadállatok voltak, most már családapák, vagy nagyapák. Nem úg yélnek mint 20 évesen. Igaz, hogy zenélnek istenien, és van mire felvágjanak, de már nem gyújtanának fel egy színpadot, nem innák seggrészegre magukat!
A rasztás, rapper barátaitokra pedig büszke lehetsz! Drogosok és straight edge-esek! :-)))))
MaZSOlapáLESZKA meg nem érdekel! Vicces fiú lehet. Hát még a zenésztársai! :-)
"nem esett bele a társadalom által diktált morálba, doktrínákba " -- ezt Oian szépen megfogalmaztad! Egy marslakótól ez aranyos dolog. Nem törődött bele? Miért nem? Beilleszkedési zavarok? Személyiségzavar? Kitaszítottság? Feltűnési viszketegség? Brrrr...
Tudhatnád: az ember a társadalom része! A társadalom az, ami előbbre viszi az emberiséget, mert közösségi lény. Ha a saját feje után megy, előbb-utóbb koppanni fog! A társadalom az a szervezet, aminek minden embernek tagjának kell lenni, s a betöltött szerepét mindenkinek el kell látnia. Szerintem Ő is ott lehet a társadalomban, csak jól hangzott ilyen ounkosan kifejezve, hogy "más mint a többi" ember.
Fellángolás-e nálam? Nem az: a legbelső meggyőződésem. Nagyapám, anyám, mindenki osztja a véleményem. Pontosabban nagyapám csak osztotta, mert meghalt! Hadnagyról sok pletyi kering, de én még soha nem csalódtam benne!
tapolcára csak azért is szervezünk egy bulit! De miért akartok Ti háborút? Aztán Ti nem vagytok kirekesztők és előítéletesek! hahahaha! De ha azt akarjátok! Megnézném a 15 éves antifa(sz) punkokat 2 méteres Blood And Honourosok ellen! :-)
Tudod mit kiscsaj! Irány az ágy vagy a konyha! És ha nem irogatsz ilyen f*szságokat, még szexelhetünk is! Bár szerintem punk létedre a villanyáram sem b*szna meg!
(Hú ez kultúrált volt! De hát egy lány, aki fiatalokat akar egymásnak ugrasztani, mert más a véleményük! ) |