semmi bajom vele, télleg zsír a kacsintós cucc benne, de nem megy nálam valamiért. kapok egy hibaüzenetet ami után kilép, viszont a 6.2-es müködött eddig, de most kiirta hogy telepitené az újabb verziót, amikoris felrakta megint a 6.2 és elbaszódott!!! szóval ennyi. de esetleg beirhatom a hibaüzenetet amit kapok, és megfejthetnétek miért van... :-D
Oh, nálam ezt akkor csinálja, amikor már alig tudom nyitvatartani a szemem, ki akarom kapcsolni, kijelentkezik... és újraindul. rettentő boldog tudok tőle lenni.
Minden elismerésem a microsoftnak. Elindítom az msnt, mondja frissítés van, jöhet, válasz: ja, gyere! Lejön. Aztán a windóz se szó, se beszéd, nemhogy figyelmeztetés, fogja és újraindul. Azért kösz, hogy legalább megkérdezted... Fákkjú microsoft.
chat.hu meg a többi java-s cuccot most el se tom olvasni,mert ez csak szükség videókártya mert a normális meghalt,a tz kérdéseket meg tom szerezni csak a többi........a telszám fennt van az msn-es emailcímen,ahova szintén nem hagy fellépni,ráadásul fejből nem tom a többiek emailját amik szintén az msn.com-os szaron vannak
na mind1,ha végre müxik akkor felveszel?:)hmm?:)
hát ezért kell ircre is járni ;)
na most komolyan, sajnálom, hogy ez van, de szerintem szerezz be egy másik csevegőprogit is, és akkor többet nem fordul ilyen elő.
meg van telefon is, hívd fel a haverodat hogy küldje el a cuccot ímélben.
vagy cseteljetek chat.hu - n addig. több ötletem nincs... :(
arra emléxem,de akkoris mekkora szopás már,nem megy az a szar és most emiatt összeomlott számomra 1hónapnyi program,terv,meg mindenszar,nem lesz így meg a nyelvtan témazáró kérdése se:(